Kom og vær med til et par festlige dansetimer, når Marianne Eihilt fører jer igennem 3 forskellige årtier i dansens univers. 

Vi skal blandt andet danse til 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil, vi holder en popfest fra 80-erne, og så skal vi naturligvis også danse til en mere moderne og funky dans til et af 10’ernes store musikalske hits.
2021 er også året hvor Dansk Firmaidrætsforbund (der arrangerer Firmaidræt Open) har 75-års jubilæum, så mon ikke der sniger sig lidt musik og dans ind, der signalerer det. EN kombi af HIt Fit og Latin Solo!

Alle kan følge med uanset alder, køn og niveau - og det er MEGET okay at lave fejl. Så længe vi holder en dansefest og holder humøret højt, så er alt godt. Du kan sagtens deltage alene – det krævet ikke en makker!

Vi garanterer, at både krop og lattermuskler bliver rørt.

Alle kan være med, du skal bare være fyldt 15 år.

Om Marianne Eihilt
Marianne Eihilt, kendt fra Firmaidræt Open 2019 – og så også lige fra Vild Med Dans, hvor hun har en fantastisk rekordliste. Marianne har deltaget i Vil med dans hele 6 gange, været i finalen de 4 gange og vundet de 2 – med Robert Hansen og Joachim B. Olsen. Hun er også blevet nummer 2 med Erik Peitersen og Eskild Ebbesen. Så det siger meget om Mariannes store talent. Nu er Marianne også dommer i Vild Med Dans.

Marianne har før det været en af ikke bare Danmarks men verdens bedste dansere med en lang rekordliste – 10 x dansk mester, 2 x VM sølv og 4 x EM sølv i standard og kombineret dans. Så der er ingen tvivl om, at vi her har med en sand mester at gøre.

Marianne er stadig førende på dansegulvet med eget studie Let’s Dance i Risskov, Viby og Randers.

Fællesspisning lørdag aften
Kombinér en masse aktivitet til Firmaidræt Open med en hyggelig lørdag aften. Her kan du tilkøbe en lækker menu, der bliver serveret i ÅFS Centret (Paludan-Müllers vej 10, 8200 Aarhus N) lørdag aften kl. 18.30.
Vi dækker fint op, og du kan reservere plads sammen med dine kolleger eller venner ved at sende en mail til bry@firmaidraet.dk.
Læs alt om aftenarrangementet her.

 • Tid

  Lørdag den 6. november 2021 kl. 13.00 – 15.00 (pause indlagt undervejs)

 • Sted

  ÅFS Centret
  Paludan-Müllers Vej 110
  8200 Aarhus N

 • Pris

  Kr. 180,- (145,-) pr. pers.

  Prisen i parentes er vores Early Bird-pris. Tilmeld dig senest den 4. september, og spar min. 20 %

 • Tilmeldingsfrist

  17. oktober 2021

Har du spørgsmål til aktiviteten? Så er vores aktivitetsansvarlige klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt Nete; hun ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær

Få nyt om Firmaidræt Open direkte i din indbakke