+400 seje kolleger melder klar til Firmaidræt Open den 6.-7. november 2021 i Aarhus

Lækre moves på dansegulvet.
Hurtige slag og fødder på padelbanen.
Fuld fart og højt humør på håndboldbanen.
Stærk koncentration og skarp blik for bullseye på dartbanen.

Årets 2. udgave af Firmaidræt Open venter lige om hjørnet – og vi glæder os til at byde deltagere fra hele landet velkommen.

Mærk stemningen, og se billeder, på Facebook

Varm op med os, og mærk den gode stemning på Firmaidræt Opens Facebook-side, og hop ind og bliv en del af det digitale fællesskab sammen med os. Her kommer vi den 6.-7. november til at dele nogle af de gyldne øjeblikke.

Resultater og spilleplaner Se tilmeldte
 • Dato 6. - 7. november 2021 kl. 09:00
 • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
 • Sted Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N

Dyrk vores idrætter: Vælg din aktivitet, og læs mere

 • Badminton (6. november 2021)
  Badminton (6. november 2021)
  Nyder du at slå til fjerbolden? Så grib din ketcher, og spil med i en kollegial dyst som individuel eller double i herre-, dame- og mix-rækken: mesterrækken samt A, B, C, Veteran, Veteran Motionist-rækken.
  Badminton (6. november 2021)
 • Dans med Marianne Eihilt (6. november 2021)
  Dans med Marianne Eihilt (6. november 2021)
  Sving hofterne til dansefest med Marianne Eihilt (kendt fra Vild med dans på TV2). Dans dig igennem 3 årtier; 70’ernes discotrin, 80’ernes popfest og 10’ernes funky, moderne dans.
  Dans med Marianne Eihilt (6. november 2021)
 • Padel (6. november 2021)
  Padel (6. november 2021)
  Giv den gas på padelbanen med verdens pt. hurtigst voksende idrætsgren, som er 60 % tennis, 20 % squash, 20 % anden ketsjersport – 100 % underholdning.
  Padel (6. november 2021)
 • Billard (6.-7. november 2021)
  Billard (6.-7. november 2021)
  Har du en rolig hånd og et præcist øjemål? Så tag din kø og din billard-buddy med til det grønne bord, og spil billard til vores handicap-turnering.
  Billard (6.-7. november 2021)
 • Bowling (6. november 2021)
  Bowling (6. november 2021)
  Tag kegler på bowlingbanen – uanset om du er en bowlinghaj eller hyggespiller. Stil op i single, double – og/eller som firmahold (3-mands).
  Bowling (6. november 2021)
 • Dart (6.-7. november 2021)
  Dart (6.-7. november 2021)
  Har du et koncentreret sind? Rammer du ofte Bulls Eye? Er du vild med dart? Så tag med til vores dartstævne til Firmaidræt Open
  Dart (6.-7. november 2021)
 • Håndbold (6.-7. november 2021)
  Håndbold (6.-7. november 2021)
  Intense kampe, god stemning – og masser af plads til socialt samvær. Saml et hold, og giv den gas på håndboldbanen til Firmaidræt Open – idrætsstævnet med hyggegaranti og plads til alle.
  Håndbold (6.-7. november 2021)
 • 3-bold (7. november)
  3-bold (7. november)
  Saml et hold af 6-10 kolleger eller venner, der kan begå sig både i floorball, høvdingebold og fodbold – så er i klar til 3-bold-stævnet ved Firmaidræt Open
  3-bold (7. november)

Dyrk mere Firmaidræt Open

Det siger deltagerne om Firmaidræt Open 👇

"Tag dit fodboldhold med til Århus. Perfekt kombination af fodbold og samvær!"
Bertel
Sydens Feriehuse
"Det var en rigtig god oplevelse igen i år, så jeg kommer helt sikkert igen næste år!"
Lissi Hvenegaard
"Jeg kan kun anbefale alle at deltage i Firmaidræt Open. Det giver nogle fantastiske oplevelser. God stemning, gode sportsoplevelser og en velarrangeret aftenfest, der er værd at tilmelde sig for."
Dorthe
"Lørdagens danseevent med Marianne Eihilt var SUPER sjovt med god energi, og vi havde en FEST til den gode musik og fede moves. Vi var godt svedige efter de 2 timer og er helt klart med igen næste år, her efter vores debut i år :0) Vi ses i 2020 :0)"
Anette
"Rigtig hyggelig weekend med glade kollegaer. Klart at anbefale til firmaer, som kan lide at være sociale og grine sammen. Det er ikke nødvendigt at kunne dyrke en sport på højt niveau. Det er det sociale, der tæller. Festen var som altid en kæmpe fornøjelse at deltage i."
Malene
"Det var vores første gang, og det var et virkeligt fint arrangement. Det er generelt meget hyggeligt at spille petanque, men den sniksnak, der er mellem spillere både med og mod, er det, der gør spillet endnu hyggeligere. Det er et arrangement, der er skrevet i kalenderen til næste år, så vi ses Århus i 2020."
Anne og Nikolaj
"Det har været et fantastisk og helt igennem godt tilrettelagt stævne, som var både en hyggelig og sjov oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år og vi glæder os allerede. Mange tak for en helt fantastisk weekend."
Vinnie Øllgaard
"Jeg glæder mig hvert år til at deltage i Firmaidræt Open, da der virkeligt styr på aktiviteterne i petanque, som jeg deltager i, og der er et godt kammeratskab blandt deltagerne."
Peder Jørgensen
Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Få Firmaidræt Open-nyt i din indbakke