Tour de France på Cirkuspladsen

Kom med til den vildeste Tour de France-dag på Cirkuspladsen, hvor du kan følge etapen på en kæmpe 50 m2-storskærm. Jasper Stadum og Brian Vandborg leder slagets gang fra scenen – og aktiviteter og konkurrencer står i kø.

Det bliver ikke meget større, når en af verdens største sportsbegivenheder kommer til Nyborg lørdag d. 2. juli. Så kom med helt tæt på, og tag del i en fantastisk dag på Cirkuspladsen midt i Nyborg – kun 150 meter fra målstregen af 2. etape af årets Tour de France.

Cirkuspladsen er det helt rigtige navn, fordi pladsen bliver propfyldt af aktiviteter, sjov og overraskelser. Jasper Stadum og Brian Vandborg leder os godt igennem dagen fra scenen, hvor der både er plads til kommentering, anekdoter og konkurrencer.

Et hav af aktiviteter

13 partnere kommer med hver deres unikke, sjove og aktive stande, du kan gå på opdagelse i. Dyrk sammenholdet med fodbold, TRX, romaskiner, discgolf, virtuel cykling, pumptracks, floorball, fodboldgolf, skøre, hjemmelavede cykler og meget andet. Der er selvfølgelig også en hoppeborg til børn og barnlige sjæle.

Pladsen byder på lækre madboder og boder med øl, vin, vand og cocktails, som du kan nyde i det store bænkeområde. Du er også velkommen til at medbringe din egen picnickurv.

Pladsen åbner kl. 09.00 og lukker kl. 20.00. Vi ses!