Velkommen

Har du og dine kolleger eller venner lyst til motion med løb eller cykling? Så deltag, og få en god stafetdag hos Vordingborg Firma Sport i det skønne Sydsjælland og i den flotte natur ved Ørslev hallen og skolen på Rynkebjerg.

Sted
Start og mål på Rynkebjerg over for Ørslev hallen, Rynkebjerg, 4760 Vordingborg.

Løbeturen er på 5 km som gennemløbes på en 2,5 km rundstrækning og går gennem Ørslevs sydlige bydel.

Cykelruten på 13,6 km som gennemføres på en 6,8 km strækning og går ned af Rynkebjergbakken til højre af Fragevej og til højre af Hartkornsvej og vende ved Ringriddervej og retur af Hartkornsvej til venstre af Fragevej og til venstre af Rynkebjerg

Alle hold starter med at løbe 5 km. (2 x 2,5 km), derefter cykle 13,6 km (2 x 6,8 km), igen løbe 5 km og cykle 13,6 km og slutte af med 5 km løb i alt 42,2 km.

Møde- og starttid
Startnummer og øvrige informationer udleveres i info-teltet fra kl. 17.00, og starten går kl. 18.00.

Rækker og præmier
I kan stille op i herre-, dame- eller mixrække, og der er præmier til vinderne i alle rækker.

Omklædning, bad og toiletter
Det er muligt at klæde om og bade i Ørslev hallen, hvor der også er toiletter.

Forplejning
Vi tænder op for grillen, så der er pølser med brød, øl & vand samt lidt sødt, som kan købes fra Vordingborg Firma Sports telt i start- og mål området.

Vi tilbyder også en Picnic Box indeholdende sandwich med skinke/ost eller kylling/bacon, en chokoladebar, frugt og en øl eller vand. Picnic Boxen (kr. 50,-) og pølsemenu (kr. 40,-) kan bestilles, samtidig med at I tilmelder jeres hold.

Telt i start- og mål området
Der vil være mulighed for at stille jeres eget telt eller pavillon op på pladsen.

I tilfælde af dårligt vejr kan I opholde jer i Vordingborg Firma Sports telt under løbet. Forplejning indkøbt i teltet må også nydes her.

Elektronisk tidtagning
Chippen til tidtagning monteres om første løbers højre ankel og gives videre som stafet til cyklist-løber-cyklist-løber. Når sidste løber har passeret målstregen, afleverer I chippen til en ansvarlig official.

For holdets cyklister
Cykelhjelm er påbudt. Det er ikke tilladt at cykle på stævnepladsen. Cyklister skal stige af cyklen og trække hen til skiltet med cykelparkering, der er placeret lige før start- og mål området.

Målstregen krydses altid løbende, hvorefter stafetten gives videre til næste deltager på holdet. Gældende færdselsregler skal til enhver tid overholdes.

 

 

Information
  • 20. juni 2018 kl. 18:00 - 20:30
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Ørslev Minihal, Rynkebjerg 7 4760 Vordingborg
Se tilmeldte
Resultater Sammenlign resultater

Billeder fra Bike & Run Stafetten i Vordingborg 2018

Tak til disse lokale sponsorer