Har du og dine kolleger eller venner lyst til at mødes i motionens tegn og dyste mod andre firmaer en onsdag aften lige efter arbejde? Så sæt kryds i kalenderen den 8. maj 2019, når Danmarks sjoveste firmastafet lægger vejen forbi slotsbyen i Nordsjælland!

Løberuten på 5 km ligger ved Teglgårdsøen.

Cykelruten på 13,6 kilometer går via Allerød og retur.

Er I mange, der vil med til Bike & Run Stafetten sammen, så kan I få hvert 5. hold, I tilmelder på én gang, med helt gratis.

Sted
Start og mål ved Firmaidræt Hillerød, Milnersvej 35d, 3400 Hillerød.

Løberuten ligger ved Teglgårdsøen og området omkring Holmene. Underlaget er mest på asfalt, og der er ikke de store stigninger.

Cykelruten går mod Allerød, hvor rutens største bakke bestiges. Fra Allerød kører vi hjem over Ny Hammersholt til området ved Firmaidrættens Hus.

Selv om du bare har en cykel med kurv og 3 gear, kan du sagtens deltage.

Møde- og starttid
Startnummer og løbsposer kan afhentes på løbsdagen fra kl. 14.30 på kontoret hos Firmaidræt Hillerød.

Starten går præcis kl. 17.00.

Rækker og præmier
I kan stille op i herre-, dame- eller mixrække, og der er præmier til vinderne i alle rækker. Under løbet trækkes der lod om diverse lodtrækningspræmier.

Omklædning og bad
Det er muligt at klæde om og bade i Firmaidrættens Hus. Vi anbefaler dog, at du har en tør trøje med at skifte til, da vi kun har plads til 5-10 personer af gangen i de to baderum.

Der er 3 toiletter i start- og målområdet. I kan også benytte tennishallens faciliteter ca. 100 meter fra området eller toiletter i fodboldklubbens Hus, der også ligger tæt på.

Forplejning
I kan bestille en grill-pakke til 5 personer med store hjemmelavede pølser, kartoffelsalat og brød i forbindelse med tilmeldingen. Grill-pakken koster kr. 400,-.

Der kan købes drikkevarer, kaffe, te, og vin ved start- og målområdet.

Opvarmning
Der er løbende mulighed for at varme op på spinnings-cykler i Firmaidrættens Hus.

Der vil være fællesopvarmning 10 minutter før start ved start & målportalen.

Telt i start- og målområdet
Der er mulighed for at stille jeres eget mindre telt op. I bedes kontakte løbslederen når I ankommer for at få anvist en plads.

Elektronisk tidtagning
Chip til tidtagning monteres om første løbers højre ankel og gives videre som stafet til cyklist-løber-cyklist-løber. Når holdets sidste løber har passeret målstregen, afleverer I chippen til en ansvarlig official.
 

Regler og særlige forhold

  1. Cykelhjelm er påbudt.
  2. Cykling er ikke tilladt på stævnepladsen. Cyklisterne skal derfor inden afgang sætte cyklen i området med cykelparkering lige før målportalen/stregen. Når løberen har skiftet til cyklisten, løbes der ned til cyklen, for derefter at køre ud på ruten af den lille sti til før tennishallen i højre side. Ved hjemkomst bruges samme sti igen bare i modsatte side. Cyklen stilles igen i cykelparkeringen, hvorefter der kan løbes igennem start og mål banner og op til skiftezonen.
  3. Målstregen/portalen krydses altid løbende, hvorefter stafetten/chippen gives videre til den næste på holdet.
  4. Løberutens ind- og udgang går forbi Tennishallens indgang, og det er derfor vigtigt, at I tager hensyn til de mennesker, der spiller tennis denne dag.
  5. Startnummer skal være placeret på brystet - dette gælder for både løbere og cyklister.
  6. El cykler er ikke tilladt.
Information
  • 8. maj 2019 kl. 17:00 - 20:00
  • Tilmeldingsfrist 6. maj 2019 23:59
  • Firmaidræt Hillerød, Milnersvej 35 d 3400 Hillerød
Tilmelding
Hent plakat Resultater 2018

Billede fra Bike & Run Stafetten i Hillerød 2018

Tak til disse lokale sponsorer