**BIKE & RUN STAFETTEN I GRINDSTED ER UDSKUDT TIL 2022**

Så er det med at finde superholdet sammen med dine kollegaer, familie, venner eller naboer på vejen. I skal mødes og dyste mod andre glade motionister!

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 2. september 2021 - når Bike & Run Stafetten igen rammer Grindsted i forbindelse med Festugen.

Alle kan deltage i dette motionsarrangement.

Nyhed: Walk-distance.
Nu kan dit hold – udover løbere og cyklister – stille med gående deltagere (walk’ere) til Bike & Run Stafetten. Walk’ere går 2,5 km.

Walk’ere er med på et hold på samme måde som løbere og cyklister. Når holdet tilmeldes, krydser man blot af, at man har walk’ere på holdet. Dit hold vælger selv, hvor mange walk’ere og løbere der er på holdet – dog max 3, og dette oplyser i blot på løbsdagen, når I får udleveret jeres startnumre og tidtagningschip. Walk’ere indgår i stafetrækkefølgen som løberne.

Et hold med walk’ere kan ikke vinde stafetten, da vi ikke kan kontrollere om walk’ere går hele vejen eller smålunter. Holdet vil dog få en placering på resultatlisten med holdets samlede tid.
Læs mere

Så nu er der også plads på holdet til dem, der ikke er klar til at løbe eller cykle, men som gerne vil være en del af motionsfællesskabet og bidrage til holdindsatsen med en gåtur.

Sted og ruter
Der er start og målområde på Torvet. Løberuten (2 x 2,5 km) foregår forbi sygehuset, Bakkehuset, rundt om søerne på engen til Engvej/Granvej op til det gamle Netto og rundt om Nørre Torv og tilbage til Torvet. Ruten gennemløbes 2 gange.

Cykelturen (2 x 6,8 km) er via Borgergade til Apoteket, Banegårdsvej, Skolegade til Nørregade, Tronsø Parkvej til Vestre Ringvej hvor ruten går et lille stykke ud af Nollundvej hvor man vender og retur samme vej til Volvo hvor man drejer op forbi Vestermarkskirken ad Fynsgade tilbage til Nørregade og til Skolegade, Jernbanegade og til Torvet. Ruten gennemføres 2 gange.

Vi sender holdets løbere og cyklister afsted samtidigt (dog med få minutters mellemrum). Sådan bliver der mindre ventetid for holdkammeraterne, og holdet kommer i mål hurtigere, fordi to fra holdet er aktive samtidigt.

Møde- og starttid
Startnummer og information udleveres i informationsteltet på Nørre Torv, fra kl. 16.00. Løbet starter kl. 17.30 med første deltager (en løber) for hvert hold. Ca. kl. 17.32 sender vi holdets første cyklist afsted.

Omklædning og bad
Der findes toiletter på Nørre Torv. Der er mulighed for opbevaring af tøj og tasker i informationsteltet - det lukker kl. 21.00.

Opvarmning i start- og målområdet
Der vil være mulighed for egen opvarmning omkring målområdet.

Forplejning
Der kan sammen med tilmeldingen forudbestilles madpakke med 1 stor sandwich samt 1 kildevand til kr. 45,
Der er borde og stole til rådighed i teltet
Der kan herudover købes mad og drikkevarer i cafeer og pølsevogn omkring start- og målområdet.

Rækker og præmier
I kan stille op i dame-, herre-, og mixrækken, og der er præmier til vinderne i alle rækker. Præmieoverrækkelse finder sted i teltet på Nørre Torv.

Chip til tidtagning
Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen til tidtagning monteres om første løbers højre ankel og gives videre som stafet til cyklist-løber-cyklist-løber. Når holdets sidste løber har passeret målstregen, afleveres chippen til en official, som vil stå i målområdet. Chippen skal sidde på anklen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.

Cykler
Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

  • Dato 2. september 2021 kl. 17:30 - 20:30
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Sted Torvet, , 7200 Grindsted
  • Pris

    Kr. 545,- pr. hold

Billeder fra Bike & Run Stafetten 2019 i Grindsted

Tak til vores lokale sponsorer

Bliv stafet-klar med vores hovedsponsor

Bliv en del af Bike & Run-fællesskabet

Kontakt den lokale stævneansvarlige

Jesper Bech
21 55 84 24
formand@gffi.dk
www.gffi.dk