Så er det med at finde superholdet sammen med dine kollegaer, familie, venner eller naboer på vejen. I skal mødes og dyste mod andre glade motionister!

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 29. august 2019 - når Bike & Run Stafetten igen rammer Grindsted i forbindelse med Festugen.

Alle kan deltage i dette motionsarrangement - og kan I samle mange hold, er hvert 5. hold, I tilmelder på én gang, gratis.

Sted og ruter

Der er start og målområde på Torvet. Løberuten (2 x 2,5 km) foregår forbi sygehuset, Bakkehuset, rundt om søerne på engen til Engvej/Granvej op til Netto og rundt om Nørre Torv og tilbage til Torvet.

Cykelturen (13,6 km) er via Borgergade til Apoteket, Banegårdsvej, Skolegade til Nørregade, Tronsø Parkvej til Vestre Ringvej hvor ruten går ud forbi Nollund og tilbage til målområdet ad samme rute

Læs mere

 

Vi sender holdets løbere og cyklister afsted samtidigt (dog med få minutters mellemrum). Sådan bliver der mindre ventetid for holdkammeraterne, og holdet kommer i mål hurtigere, fordi to fra holdet er aktive samtidigt.

Møde- og starttid

Startnummer og information udleveres i informationsteltet på Torvet, fra kl. 16.00. Løbet starter kl. 17.00 med første deltager (en løber) for hvert hold. Ca. kl. 17.02 sender vi holdets første cyklist afsted.

Omklædning og bad

Der findes toiletter i målområdet. Der er mulighed for omklædning, men der er intet bad. Der er mulighed for opbevaring af sportstasker i informationsteltet - det lukker kl. 21.00.

Opvarmning i start- og målområdet
Der vil være mulighed for egen opvarmning omkring målområdet.

Forplejning

Der kan sammen med tilmeldingen forudbestilles madpakke med 1 stor sandwich samt 1 kildevand til kr. 45,-

Der kan herudover købes mad og drikkevarer ved start- og målområdet.

Rækker og præmier
I kan stille op i dame-, herre-, og mixrækken, og der er præmier til vinderne i alle rækker.

Chip til tidtagning

Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen til tidtagning monteres om første løbers højre ankel og gives videre som stafet til cyklist-løber-cyklist-løber. Når holdets sidste løber har passeret målstregen, afleveres chippen til en official, som vil stå i målområdet. Chippen skal sidde på ankelen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.

Cykler

Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

 

Se tilmeldte
  • Dato 29. august 2019 kl. 17:00 - 21:00
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Sted Torvet, , 7200 Grindsted

Billeder fra Bike & Run Stafetten 2019 i Grindsted

Tak til vores lokale sponsorer

Bliv stafet-klar med vores hovedsponsor

Nyt om Bike & Run Stafetten i din indbakke

Kontakt den lokale stævneansvarlige

Jesper Bech
21 55 84 24
formand@gffi.dk
www.gffi.dk

Følg med på vores sociale medier