Så er det med at finde superholdet sammen med dine kollegaer, familie, venner eller naboer på vejen. I skal mødes og dyste mod andre glade motionister!

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 27. august 2020 - når Bike & Run Stafetten igen rammer Grindsted i forbindelse med Festugen.

Alle kan deltage i dette motionsarrangement.

Sted og ruter
Der er start og målområde på Torvet. Løberuten (2 x 2,5 km) foregår forbi sygehuset, Bakkehuset, rundt om søerne på engen til Engvej/Granvej op til det gamle Netto og rundt om Nørre Torv og tilbage til Torvet. Ruten gennemløbes 2 gange.

Cykelturen (2 x 6,8 km) er via Borgergade til Apoteket, Banegårdsvej, Skolegade til Nørregade, Tronsø Parkvej til Vestre Ringvej hvor ruten går et lille stykke ud af Nollundvej hvor man vender og retur samme vej til Volvo hvor man drejer op forbi Vestermarkskirken ad Fynsgade tilbage til Nørregade og til Skolegade, Jernbanegade og til Torvet. Ruten gennemføres 2 gange.
Læs mere

Vi sender holdets løbere og cyklister afsted samtidigt (dog med få minutters mellemrum). Sådan bliver der mindre ventetid for holdkammeraterne, og holdet kommer i mål hurtigere, fordi to fra holdet er aktive samtidigt.

Møde- og starttid
Startnummer og information udleveres i informationsteltet på Nørre Torv, fra kl. 16.00. Løbet starter kl. 17.30 med første deltager (en løber) for hvert hold. Ca. kl. 17.32 sender vi holdets første cyklist afsted.

Omklædning og bad
Der findes toiletter på Nørre Torv. Der er mulighed for opbevaring af tøj og tasker i informationsteltet - det lukker kl. 21.00.

Opvarmning i start- og målområdet
Der vil være mulighed for egen opvarmning omkring målområdet.

Forplejning
Der kan sammen med tilmeldingen forudbestilles madpakke med 1 stor sandwich samt 1 kildevand til kr. 45,
Der er borde og stole til rådighed i teltet
Der kan herudover købes mad og drikkevarer i cafeer og pølsevogn omkring start- og målområdet.

Rækker og præmier
I kan stille op i dame-, herre-, og mixrækken, og der er præmier til vinderne i alle rækker. Præmieoverrækkelse finder sted i teltet på Nørre Torv.

Chip til tidtagning
Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen til tidtagning monteres om første løbers højre ankel og gives videre som stafet til cyklist-løber-cyklist-løber. Når holdets sidste løber har passeret målstregen, afleveres chippen til en official, som vil stå i målområdet. Chippen skal sidde på anklen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.

Cykler
Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

Tilmelding
  • Dato 27. august 2020 kl. 17:30 - 19:30
  • Tilmeldingsfrist 23. august 2020 23:59
  • Sted Torvet, , 7200 Grindsted
  • Pris

    Kr. 545,- pr. hold

Billeder fra Bike & Run Stafetten 2019 i Grindsted

Tak til vores lokale sponsorer

Bliv stafet-klar med vores hovedsponsor

Nyt om Bike & Run Stafetten i din indbakke

Kontakt den lokale stævneansvarlige

Jesper Bech
21 55 84 24
formand@gffi.dk
www.gffi.dk

Følg med på vores sociale medier