Velkommen

Så er det med at finde superholdet sammen med dine kollegaer, familie, venner eller naboer på vejen. I skal mødes og dyste mod andre glade motionister!

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 31. august 2017 - når Bike & Run Stafetten rammer Grindsted i forbindelse med Festugen.

Alle kan deltage i dette motionsarrangement - og kan I samle mange hold, er hvert 5. hold, I tilmelder på én gang, gratis.

Sted og ruter

Der er start og målområde på Torvet. Løberuten er en 2,4 km rute, som skal gennemløbes 2 gange pr. løber – se ruten på link ovenfor. Cykelruten er en 6.8 km ud/hjem rute – se ruten på link ovenfor.

Møde- og starttid

Startnummer og information udleveres i informationsteltet på Torvet, fra kl. 15.30. Løbet starter kl. 17.00 med første deltager (en løber) for hvert hold.

Omklædning og bad

Der findes toiletter i målområdet. Der er mulighed for omklædning, men der er intet bad. Der er mulighed for opbevaring af sportstasker i informationsteltet - det lukker kl. 21.00.

Opvarmning i start- og målområdet
Der vil være mulighed for egen opvarmning omkring målområdet.

Forplejning

Der kan sammen med tilmeldingen forudbestilles madpakke med 1 stor sandwich samt 1 kildevand til kr. 45,-

Der kan herudover købes mad og drikkevarer ved start- og målområdet.

Rækker og præmier
I kan stille op i dame-, herre, og mixrækken, og der er præmier til vinderne i alle rækker. Der vil også være lodtrækningspræmier.

Chip til tidtagning

Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen til tidtagning monteres om første løbers højre ankel og gives videre som stafet til cyklist-løber-cyklist-løber. Når holdets sidste løber har passeret målstregen, afleveres chippen til en official, som vil stå i målområdet. Chippen skal sidde på ankelen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.

Cykler

Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

 

Information
  • 31. august 2017 kl. 17:00 - 19:30
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Torvet, 7200 Grindsted
Se tilmeldte
Resultater Sammenlign resultater Evaluering

Billeder fra Bike & Run Stafetten 2017 i Grindsted

Tak til disse lokale sponsorer