Velkommen

Firmaidrætten fortsætter succesen med Bike & Run Stafetten - årets stafet foregår tirsdag den 21. maj 2019 ved Sundhedshuset.

Sted
Startsted: Sundhedshuset, Øster Voldgade 21

Det nye Sundhedshus lægger igen rammerne til stafetten. Det betyder, at der er gode toiletforhold og omklædnings faciliteter. 
Når de mange medbragte telte er slået op og duften fra grillpølser lægger sig over pladsen, så stiger stemningen og de glade tilråb fra over 500 deltagere.

Læs mere

Løberute 3 x 1,67 km

I årets udgave går løberuten 3 gange forbi stævneområdet. Hver gang stævneområdet passeres, har holdet mulighed for at skifte løber. Det gir mulighed for kun at løbe 1,67 km inden man skifter løber. Det bliver helt frivilligt for hvert hold om man vil løbe alle 3 runder eller vil skifte 1 eller 2 gange inden holdet skifter stafetten til en cykelist. Inden da har de været en tur på Østerstrand og Kastellet før de løber i mål, efter sammenlagt 5 km. Det gør hele pladsen meget intens og nærværende.

Cykelrute 2 x 6,8 km:

Som noget nyt går cykelruten forbi stævneområdet 2 gange. Ligesom løberne, kan cyklisterne skifte rytter når stævneområdet passeres. På den måde kan man “nøjes” med at køre små 7 km inden en ny rytter kører den sidste runde. Cykelruten bliver en smule mere teknisk, da der kommer flere sving.

Ruten går ud ad Dronningensgade, til højre ad Sjællandsgade, til venstre ad Øster Voldgade, til højre ad fæstnings Allé, derefter til venstre ad Lundingsvej til højre ad Fælledvej, til højre ad Lillebælts Allé, til venstre ad Læsøvej, følg vejen til venstre ad fælledvej, til højre ad Kaltoftevej, til venstre ad Treldevej fortsæt ad Lundingsvej, til højre ad Fæstnings Allé, til venstre ad Øster Voldgade, til højre ad Sjællandsgade, til venstre ad Dronningensgade og ind til stævnepladsen, hvor der kan skiftes rytter inden ruten gentages tilbage til mål.

Et hold til Bike and Run stafetten skal bestå af mindst 3 personer. Med de nye tiltag kan et hold være helt op til 13 personer.

Møde- og starttid
Startnummer og information udleveres i informationsteltet, Sundhedshuset fra kl. 15.00.

Sidste information gives kl. 17.30.

Løbet starter kl. 18.00 med første deltager (en løber) for hvert hold.

Toiletter, omklædning og bad
Der findes toiletter i målområdet. Der er mulighed for omklædning, men der er intet bad. Der er mulighed for opbevaring af sportstasker i informationsteltet ved Øster Voldgade - det lukker kl. 22.00.

Forplejning
Der kan købes pølser og drikkevarer i start- og målområdet.

Opvarmning og aktiviteter i start- og målområdet
Fællesopvarmning kl. 17.45.

Telt i start- og målområdet
Der kan opstilles telt i de angivne arealer ved start- og målområdet.

Elektronisk tidtagning
Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen skal sidde på anklen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.

For holdets cyklister
Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

Følg os på Facebook

 

Se tilmeldte
  • Dato 21. maj 2019 kl. 18:00 - 21:00
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Sted Sundhedshuset, Øster Voldgade 21, 7000 Fredericia

Billeder fra stafetten 2019 i Fredericia

Tak til vores lokale sponsor

Bliv stafet-klar med vores hovedsponsor

Nyt om Bike & Run Stafetten i din indbakke

Kontakt den lokale stævneansvarlige

Ib Østergaard
40 19 58 76
ib@funmatic.dk
www.fffif.dk

Varm op med os på Facebook