Velkommen

Firmaidrætten fortsætter succesen med Bike & Run Stafetten - årets stafet foregår tirsdag den 23. maj 2017.  Vi har valgt at blive i den østlige del af byen.

Sted

Startsted: Sundhedshuset, Øster Voldgade 21

Det nye Sundhedshus lægger i år rammerne til stafetten. Det betyder at der er flere og bedre toiletforhold og der er som noget nyt, omklædningsfaciliteter.
Når de mange medbragte telte er slået op og duften fra grillpølser lægger sig over pladsen, så stiger stemningen og de glade tilråb fra over 500 deltagere.

Løberute 2 x 2,5 km

Løberne kommer 2 gange forbi stævnepladsen, hvor de løber ind mellem alle teltene. Inden da har de været en tur på Østervold, Østerstrand og Kastellet før de løber i mål, efter 5 km. Det gør hele pladsen meget intens og nærværende.

Cykelrute 13,4 km:

Ruten går ud ad Øster Voldgade, til højre ad fæstnings Allé, derefter til venstre ad Lundingsvej fortsætter ad Treldevej, lige ud ad Skullebjergvej og retur via vendepunkt ud for Fjordaleen ved Østerby og næsten den samme rute tilbage til mål.

Møde- og starttid

Startnummer og information udleveres i informationsteltet, Sundhedshuset fra kl. 15.00.

Sidste information gives kl. 17.30.

Løbet starter kl. 18.00 med første deltager (en løber) for hvert hold.

Toiletter, omklædning og bad

Der findes toiletter i målområdet. Der er mulighed for omklædning, men der er intet bad. Der er mulighed for opbevaring af sportstasker i informationsteltet ved Øster Voldgade - det lukker kl. 22.00.

Forplejning

Der kan købes pølser og drikkevarer i start- og målområdet.

Opvarmning og aktiviteter i start- og målområdet

Fællesopvarmning kl. 17.45.

Telt i start- og målområdet

Der kan opstilles telt i de angivne arealer ved start- og målområdet.

Elektronisk tidtagning

Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen skal sidde på anklen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.

For holdets cyklister

Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

 

 

Følg os på Facebook

 

Information
  • 23. maj 2017 kl. 18:00 - 20:30
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Øster Voldgade, Øster Voldgade 7000 Fredericia
Se tilmeldte
Resultater Sammenlign resultater Evaluering

Billeder fra Bike & Run Stafetten 2017 i Fredericia

Tak til disse lokale sponsorer