Velkommen

Århus Firma Sport (ÅFS) er igen i 2018 klar med rammerne til en dejlig dag med kollegerne. Denne gang i forbindelse med Firmaidræt Open.

Vi sørger for alt det praktiske, en løberute på det kuperede Vestereng, en cykelrute omkring Skejby og en plads til picnicteltet, som I kan opstille på løbsdagen.

Sted
Start og mål ved ÅFS Centret, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.

Løberuten på 5 km foregår på stier, græs, grusveje og fortov på og ved Vestereng. Der skal ikke krydses nogen veje. Målområdet passeres halvvejs på ruten, og her kan der modtages opmuntring fra holdkollegerne.

Cykelruten på 13,6 km foregår på en asfalt-rundstrækning rundt om Vestereng: Herredsvej, Brendstrupgårdsvej, Olof Palmes Alle, Halmstadgade, Hasle Ringvej og Paludan Müllers Vej. Ruten er primært på cykelstier, og færdselsloven skal overholdes. Der er kun højresving. Der køres 3 rundstrækninger, og skiftezonen skal derfor passeres 2 gange, inden der må skiftes. Så der er masser af mulighed for opmuntring og support fra holdkollegerne!

Møde- og starttid
Første løber skal være klar til start kl. 09.30. Løbsnumre kan afhentes i info-teltet fra kl. 08.30. Løbsnumre udleveres samlet til hele holdet.

Sammen med løbsnumre udleveres der en holdchip samt et kort med løbe- og cykelrute.

Rækker og præmier
I kan stille op i herre-, dame- eller mixrække. Der er præmier til vinderne i alle rækker.

Omklædning og bad
Der er mulighed for omklædning inden løbet og bad efter løbet i ÅFS Centret.

Telt i start- og målområdet
Omkring stævnepladsen er der rig mulighed for at opstille sin egen lille pavillon som holdets base, ligesom vi stiller borde og stole op lige ved mål området. Skulle vejrguderne overraske os med regn, så er der mulighed for at krybe i tørvejr i hallen (som ligger ved start- og mål området).

Forplejning
Der kan bestilles 4 forskellige menuer ved tilmeldingen.

Menu 1: Lækker hjemmelavet sandwich med kylling og bacon, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand. Kr. 55,-
Menu 2: Lækker hjemmelavet sandwich med laks og rucolasalat, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand. Kr. 55,-
Menu 3: Frisklavet salat med skinke, æg, grønne bønner, olie/eddikedressing og brød, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand. Kr. 60,-
Menu 4: Frisklavet pasta salat med kylling, ærter, selleri, æbler, græsk yoghurt og brød, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand. Kr. 70,-

Derudover har cafeen i ÅFS Centret åbent på dagen og der vil være masser af muligheder for køb af mad og drikke.

Der vil være vandforsyning i start- og målområdet.

Elektronisk tidtagning
Holdet skal have en chip med rundt på stafetten. Denne skal monteres på anklen - dette gælder både for løbere og cyklister. Den monteres med medfølgende velcrobånd. Husk at aflevere chippen i infoteltet, når sidste løber er kommet i mål.

For holdets cyklister
Holdet er selv ansvarlig for, at de anvendte cykler er lovlige og funktionsdygtige på hele ruten. Husk derfor pumpe og lappegrej, samt evt. en plan for hjælp til en holdkammerat med defekt cykel.

Cykelhjelm er påbudt for cyklisterne i løbet. Husk, at færdselsreglerne skal følges, og rutevejvisers anvisninger skal respekteres - de er der for jeres skyld.

Cykler skal stilles i indhegnet område inden skift til løber og tages fra indhegnet skiftezone efter skift fra løber -derved passeres målmåtte altid uden cykel. Der kan tilføres en tidsstraf på 2 minutter, hvis dette bevidst ikke respekteres.

 

Tid:
Søndag den 3. juni 2018 kl. 09.30 - 13.00

Sted:
Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110, 8200 Århus N

Tilmeldingsfrist:
Den 31. maj 2018

Bike & Run Stafetten er i år en del af Firmaidræt Open i Aarhus den 1.-3. juni 2018. Tilmeldingen foregår derfor på www.firmaidraetopen.dk, hvor du vil blive sendt videre til, når du klikker "Tilmeld" herunder.

Tilmeld Resultater Sammenlign resultater

Billeder fra Bike & Run Stafetten 2017 i Aarhus

Tak til disse lokale sponsorer