**STAFETTEN I AARHUS DEN 27. AUGUST 2020 ER AFLYST PGA. CORONASITUATIONEN**

Århus Firma Sport (ÅFS) er igen i 2020 klar med rammerne til en dejlig aften med kollegerne, denne gang den 27. august 2020.

Vi sørger for alt det praktiske, en løberute på det kuperede Vestereng, en cykelrute omkring Skejby og en plads til picnicteltet, som I kan opstille på løbsdagen. Vi klargør også grillen og fadølshanerne.

NB: I tilfælde af at eventet aflyses, er der fuld refundering af købte billetter. 

Nyhed: Walk-distance.
Nu kan dit hold – udover løbere og cyklister – stille med gående deltagere (walk’ere) til Bike & Run Stafetten. Walk’ere går 2,5 km.

Walk’ere er med på et hold på samme måde som løbere og cyklister. Når holdet tilmeldes, krydser man blot af, at man har walk’ere på holdet. Dit hold vælger selv, hvor mange walk’ere og løbere der er på holdet – dog max 3, og dette oplyser i blot på løbsdagen, når I får udleveret jeres startnumre og tidtagningschip. Walk’ere indgår i stafetrækkefølgen som løberne.

Et hold med walk’ere kan ikke vinde stafetten, da vi ikke kan kontrollere om walk’ere går hele vejen eller smålunter. Holdet vil dog få en placering på resultatlisten med holdets samlede tid.

Så nu er der også plads på holdet til dem, der ikke er klar til at løbe eller cykle, men som gerne vil være en del af motionsfællesskabet og bidrage til holdindsatsen med en gåtur.
Læs mere

Sted
Start og mål ved ÅFS Centret, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.

Løberuten på 5 km foregår på stier, græs, grusveje og fortov på og ved Vestereng. Der skal ikke krydses nogen veje. Målområdet passeres halvvejs på ruten, og her kan der modtages opmuntring fra holdkollegerne.

Cykelruten på 13,6 km foregår på en asfalt-rundstrækning rundt om Vestereng: Herredsvej, Brendstrupgårdsvej, Olof Palmes Alle, Halmstadgade, Hasle Ringvej og Paludan Müllers Vej. Ruten er primært på cykelstier, og færdselsloven skal overholdes. Der er kun højresving. Der køres 3 rundstrækninger, og skiftezonen skal derfor passeres 2 gange, inden der må skiftes. Så der er masser af mulighed for opmuntring og support fra holdkollegerne!

Møde- og starttid
Første løber skal være klar til start kl. 17.30. Løbsnumre kan afhentes i info-teltet fra kl. 16.00. Løbsnumre udleveres samlet til hele holdet.

Sammen med løbsnumre udleveres der en holdchip, samt et kort med løbe- og cykelrute.

Rækker og præmier
I kan stille op i herre-, dame- eller mixrække. Der er præmier til vinderne i alle rækker.

Omklædning og bad
Der er mulighed for omklædning inden løbet og bad efter løbet i ÅFS Centret.

Forplejning
Der kan bestilles 4 forskellige menuer ved tilmeldingen.

Menu 1: Lækker hjemmelavet sandwich med kylling og bacon, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand (55,-)
Menu 2: Lækker hjemmelavet sandwich med laks og rucolasalat, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand (55,-)
Menu 3: Frisklavet pasta salat med kylling, ærter, selleri, æbler, græsk yoghurt og brød, samt 1 stk. frugt og 1 kildevand (70,-)

Derudover har cafeen i ÅFS Centret åben på dagen.

Der vil være vandforsyning i start- og målområdet.

Opvarmning og aktiviteter i start- og målområdet
Der vil være musik og hygge i start- og målområdet. Fælles information om løbet kl. 17.20.

Elektronisk tidtagning
Holdet skal have en chip med rundt på stafetten. Denne skal monteres på anklen - dette gælder både for løbere og cyklister. Den monteres med medfølgende velcrobånd. Husk at aflevere chippen i infoteltet, når sidste løber er kommet i mål.

For holdets cyklister
Holdet er selv ansvarlig for, at de anvendte cykler er lovlige og funktionsdygtige på hele ruten. Husk derfor pumpe og lappegrej, samt evt. en plan for hjælp til en holdkammerat med defekt.

Cykelhjelm er påbudt for cyklisterne i løbet. Husk, at færdselsreglerne skal følges, og rutevejvisers anvisninger skal respekteres - de er der for jeres skyld.

Cykler skal stilles i indhegnet område inden skift til løber og tages fra indhegnet skiftezone efter skift fra løber -derved passeres målmåtte altid uden cykel. Der kan tilføres en tidsstraf på 2 minutter, hvis dette bevidst ikke respekteres.

 

  • Dato 27. august 2020 kl. 17:30 - 20:30
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Sted Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N
  • Pris

    Kr. 545,- pr. hold

Billeder fra Bike & Run Stafetten i Aarhus