Registrering til Arbejdspladsernes MotionsdagSkriv ét tal. Det skal være jeres bedste gæt. Vi ønsker at have en god fornemmelse af, hvor mange der ca. er aktive på dagen. I kan altid justere tallet efter den 11. oktober.
Firmaidrætten vender tilbage med inspirationsmateriale til #AMdag og evalueringsskema.
Jeg bekræfter at have læst og accepteret firmaidrættens privatlivspolitik ↗.
Foruden at acceptere Dansk Firmaidrætsforbunds privatlivspolitik ↗ giver jeg mit samtykke til, at Dansk Firmaidrætsforbund og en lokal firmaidrætsforening må kontakte mig telefonisk og elektronisk (fx via e-mail og Facebook) med nyheder, tips til kollegamotion samt tilbud om tilsvarende produkter og ydelser – herunder tilbud fra Dansk Firmaidrætsforbunds samarbejdspartnere og sponsorer. Dansk Firmaidrætsforbund – herunder vores firmaidræts- og brancheforeninger – vil være afsender på henvendelserne, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Du behøver ikke udfylde nedenstående nu, men du må gerne. Du kan senere justere oplysningerne ...Vi vil gerne høre, hvad I har på programmet (og hvornår). Vi deler de gode idéer frem mod Arbejdspladsernes Motionsdag.
Dansk Firmaidrætsforbund agerer offensivt ift. pressen op til og på Arbejdspladsernes Motionsdag. Det betyder, at såvel lokale, regionale som landsdækkende medier efterspørger gode cases – og dem hjælper vi med til at finde. Og vi sender gerne pressen i jeres retning, hvis I ønsker dette.


Enten til dig, der er kontaktperson og tovholder for aktiviteterne på #AMdag, eller til den presseansvarlige på din arbejdsplads.

Vind 'aktive' præmier

Ved at udfylde HELE formularen deltager I automatisk i lodtrækningen om en række 'aktive' præmier i forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsdag 2019. Hovedpræmien er en Aktivitetsdag til afvikling på #AMdag20 (til en værdi op mod kr. 25.000 - afhængig af deltagerantal, indhold og varighed). 

Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Kommunikationskonsulent