Gratis webinar: #AMdag21 

Er du og din arbejdsplads klar til uge 41?  

Arbejdspladsernes Motionsdag er en årligt tilbagevendende begivenhed. Den foregår hos jer. I bestemmer selv hvad I vil lave og hvordan det skal foregå. I 2021 løber Arbejdspladsernes Motionsdag af stablen i hele uge 41. 

Hvis du ikke er helt klar, så se med på dette webinar, hvor vi giver dig tips og tricks til at få din arbejdsplads med på motionsbølgen uden de store forberedelser.  

Webinaret er gratis at deltage i, og vi lover at du går hjem med minimum et par gode idéer til aktiviteter, som du og kollegerne kan kaste jer ud i, når hele Danmarks Motionsuge skyller ind over landet i uge 41. 

Kollegamotion skal være nemt at gå til og sjovt at deltage i. Lad os hjælpe jer godt i gang! 

 

Webinaret er for dig der: 

… har lyst til at sætte gang i dine kolleger 

… savner inspiration til nemme og sjove aktiviteter 

 

Hvornår? 

Fredag d. 24. september kl. 10.00-10.30 

Torsdag d. 30. september kl. 15.30-16.00 

Tirsdag d. 5. oktober kl. 10.00-10.30 

 

Hvad? 

30 minutters gratis online webinar med konkret inspiration til aktiviteter, du kan lave sammen med kollegerne på Arbejdspladsernes Motionsdag i uge 41 – eller når som helst. Du får tilsendt et link til webinaret på den mail, du tilmelder dig med. Webinaret vil foregå i Microsoft Teams. 

 

Hvordan tilmelder jeg mig? 

Tilmeld dig webinaret ved at klikke på den dato du ønsker at deltage til højre her på siden. Du kommer til en anden side, hvor du kan tilmelde dig webinaret. 

 

Hvor mange kan vi deltage? 

Webinaret er gratis og for alle, så prik gerne til dine kolleger, hvis du vil have en allieret med.