Vi gør det let for dig og kollegerne at få smil på læben og lidt sved på panden på Arbejdspladsernes Motionsdag 2020 – fredag den 9. oktober. I kan nemlig helt gratis booke en digital instruktør i 15 minutter, og der bliver naturligvis taget højde for alle corona-restriktioner.

Sådan griber vi det an: 

  • Du udfylder formularen herunder og modtager en skriftlig bekræftelse. 
  • Vi følger hurtigst muligt op - enten per mail eller telefonisk for at afklare, hvilket teknisk setup vi går med. Eksempel 1: Du og kollegerne ser med på Facebook (åbent for alle). Eksempel 2: Du indkalder - på det aftalte tidspunkt - dine kolleger og instruktøren til en aktiv pause via Zoom/Microsoft Teams etc. Eksempel 3: I initierer, at vores instruktør kan kickstarte en kollegamotions-fest på jeres kanaler (SoMe/hjemmeside/intranet). 
  • Vi sørger for at konvertere din booking af en digital instruktør til en formel tilmelding til #AMdag20 - gode præmier på højkant mv.  
  • Den 9. oktober - I og vi stemper ind digitalt efter planerne. 
  • Bevægelsesbølgen ruller på #AMdag20 - både fysisk og digitalt. God fornøjelse.   

Book en digital instruktør til #AMdag20

Sæt et kryds i det ønskede tidsinterval. Vi aftaler det eksakte tidspunkt/kvarter, samtidig med vi - i dialog - lægger os fast på det konkrete tekniske setup.


Karina Sveistrup Povlsen
Karina Sveistrup Povlsen
Konsulent
"Tiltaget er gratis at stemple ind i, og alle arbejdspladser eller en afdeling er velkomne til at booke tider af et kvarters varighed. Dernæst tager vi en kort dialog om, hvilken teknisk løsning som passer bedst. Dette varierer jo, men vi garanterer instruktører i topform, uanset om de optræder live på Facebook, Zoom, Microsoft Teams eller virksomheders egne intranetsider. Og så er det bare med at følge instruktørens anvisninger. Omklædning er ikke nødvendigt. Fokus er på at dyrke sammenholdet, og I får en fest, uanset om I befinder jer på et kontor, et værksted eller i en fabrik. Vi kickstarter en national bevægelsesbølge den 9. oktober, og vi ved, at såfremt en arbejdsplads sætter kollegamotionen i centrum, så blomstrer fællesskabet."
Karina Sveistrup Povlsen
Digital kollegamotions-koordinator og udviklingskonsulent hos Dansk Firmaidrætsforbund
Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.