Socialdemokratiets idrætsordfører Malte Larsen var på besøg hos Randers Tennisklub, der var en del af Arbejdspladsernes Motionsdag, sammen med næstformanden i Dansk Firmaidræt Helle Friis.

Han er ikke i tvivl om vigtigheden af at dyrke kollegamotion på arbejdspladserne. Det er med til at binde kollegerne endnu mere sammen, når de i fællesskab kan dyrke motion i arbejdstiden. Det giver efter hans mening også den sidegevinst, at arbejdspladsen bliver opfattet som andet og mere end blot et sted, hvor du arbejder. 

- Jeg tror, at arbejdspladserne vil få gavn af den investering, som kollegamotion er. Det giver tilfredse og glade ansatte, og det er med til at styrke sammenholdet, fællesskaber og den sociale trivsel på arbejdspladssen. Derfor bliver det en win-win-situation for alle parter. Vi skal heller ikke glemme sundheds-aspektet t i hele ligningen, nemlig at det kan være med til at nedsætte sygdomsfraværet for den enkelte medarbejder hvilket også kommer arbejdspladsen til gode. Derfor ser jeg helt sikkert Arbejdspladsernes Motionsdag som et stort aktiv for de arbejdspladser, der er med, siger Malte Larsen.