DYRK SAMMENHOLDET TIL ARBEJDSPLADSERNES MOTIONSDAG

Uge 41 bliver ét stort motionsmekka, hvor du og dine kolleger skal mærke glæden med kollegamotion. Uanset, om du arbejder på en privat eller offentlig arbejdsplads, er der masser af muligheder for aktivitet. Firmaidrætten står klar som dine aktive medspiller med gode idéer, sparring og lokale aktiviteter ude i firmaidrætsforeningerne. 

Din arbejdsplads har mulighed for at være med en eller flere dage - og kan sætte et program sammen, der netop passer til netop jer.
Gå en tur. Spil floorball. Prøv Padel. Lav kontorstolsrace på kontoret. Mulighederne er mange. 

Motionsugen skal være med til, at vi rykker tættere sammen på arbejdspladsen. Vi styrker vores indbyrdes relationer. Vi er fælles om noget aktivt, meningsfuldt og sjovt. Nemlig at røre os sammen. 

Arbejdspladsernes Motionsdag er også i 2021 en del af European Week of Sport #BeActive #EWOSDK

Deltag - og vind fede, aktive præmier

Hver mandag op til uge 41 trækker vi en vinder blandt alle, der har tilmeldt sig Arbejdspladsernes Motionsdag. Vinderne modtager et gavekort på 2000,- kr. til Medicsport, som kan bruges til at styrke aktiviteten og fællesskabet på din arbejdsplads. I uge 41 trækker vi hovedpræmien. Følg med her på siden og se ugens vindere. 
Læs mere

Vinder uge 38
Lene Fisker, Randers Kommune

Vinder uge 39
Christina Stræde, Lysningen, Odense

Vinder uge 40
Dorte Lorentzen, Genoptræning Nord, Odense

Vinder af hovedpræmie uge 41
Kirsten Bjerring, VW Aabenraa

Vær med, fordi
 • Kollegamotion styrker sammenholdet på din arbejdsplads
 • Det er gratis at deltage i #AMdag
 • I bestemmer selv rammerne – find inspiration her på siden
 • I bliver en del af den store landsdækkende motionsbølge

Få nyheder om #AMdag direkte i din indbakke

Sagt om Arbejdspladsernes Motionsdag 📣

"Selvom vi har rygende travlt rundt omkring, må jeg sige, at medarbejderne er rigtig gode til at prioritere motion og sundhed i hverdagen, og selvfølgelig får den lidt ekstra gas på Arbejdspladsernes Motionsdag. Vi ved jo alle sammen, at bevægelse og træning er vigtigt for helbredet, så det er rigtig fint, hvis man kan få motion ind i sin hverdag på en smart måde, fx til og fra arbejde eller i forbindelse med sit arbejde sammen med nogle kolleger. Det skaber arbejdsglæde, kreativitet og giver faktisk flere effektive timer på jobbet."
Gert R. Jonassen
Ordførende direktør hos Arbejdernes Landsbank
"Fælles motionsaktiviteter på arbejdspladserne er godt for både sundhed, velvære og god kollegial stemning. 3F har i mange år kæmpet for at øge arbejdspladsernes indsats i forhold til et godt arbejdsmiljø, sundhed, kost og motion. Derfor bakker vi i 3F også 100 % op om det gode initiativ med at lægge en fast, årlig Arbejdspladsernes Motionsdag samtidig med Skolernes Motionsdag. Det giver tilmed et godt udgangspunkt for en fælles snak om motion og sund kost over aftensmaden."
Tina Christensen
Næstformand hos 3F
"Fysisk aktivitet på arbejdspladsen kan ikke blot bidrage til trivsel og godt arbejdsmiljø, det kan også reducere antallet af sygemeldinger, som er relateret til smerter i muskler og led. Arbejdspladsernes Motionsdag kan være med til at starte en proces, så det bliver naturligt at være fysisk aktiv i løbet af sin arbejdsdag. Vidensråd for Forebyggelse har peget på, at træningsindsatser, der finder sted på arbejdspladsen, har rigtig god effekt, og derfor er det ét af de spor, som vi mener, at arbejdspladser bør arbejde videre med. Den enkelte kan selvfølgelig godt gøre noget, men det er vigtigt at påpege, at ledere på arbejdspladserne har en stor opgave i at sikre, at der kan tages initiativer, som medarbejderne kan benytte sig af."
Søren Brostrøm
Direktør hos Sundhedsstyrelsen

Du/I kunne måske også have interesse i ... 👀

 • Bliv uddannet sundhedsambassadør
  Bliv uddannet sundhedsambassadør
  Du får værktøjer, viden og klare konkrete idéer
  Bliv uddannet sundhedsambassadør
 • Tæl Skridt
  Tæl Skridt
  Arbejdspladser fra hele landet tæller skridt. Tæller du også med?
  Tæl Skridt
 • Firmaidræt Open
  Firmaidræt Open
  Dyrk sammenholdet med kolleger fra hele landet til vores årlige idrætsfest
  Firmaidræt Open