Aktiviteket er skolens sunde og sjove motionsbibliotek. Her får I ideer og rekvisitter til aktive pauser og anderledes indslag i undervisningen. Aktiviteket giver eleverne et sundt afbræk, og kan fungere som redskab til teambuilding blandt eleverne.  
Ideen bag Aktiviteket er at give de unge en succesoplevelse - sundhed og aktivitet er ikke kedeligt eller besværligt. Vi har udviklet en række forskellige aktiviteter, der på en legende let måde giver eleverne en god oplevelse med fysisk aktivitet og sammenhold.

Det er f.eks. aktiviteter som:

  • "Balancedyst" - test, hvem har den bedste balance?
  • "Under, over og rundt om" - en kaosøvelse som giver smil på læben.  
  • "Kryds-og-bolle-stafet" - 3 på stribe i XL-format.
  • "Word" - en aktivitet medlæring og samarbejde.
  • "Elevmix" - en holddyst udover det sædvanlige.
  • "Sideskift" - få afløb for energien i en anderledes form for tovtrækning.

Sammen med Aktiviteket får skolens lærere tilbud om et tre-timers kursus i, hvordan man bruger Aktiviteket og arbejder med elevernes motivation i forhold til fysisk aktivitet.

Jeres eget motionsbibliotek
Aktiviteket er samlet i et skab, som kan stå et centralt sted på skolen, hvor lærerne kan komme til det - eksempelvis på lærerværelset.

De 22 forskellige aktiviteter ligger i hver sin stofpose med rekvisitter og regler. På den måde er det lige til at tage med til timer eller møder. Aktiviteterne kan bruges både i klasselokalet og på fællesarealerne.

Icebreakerkursus
Sammen med aktiviteket får skolens lærere tilbuddet om et kursus, hvor de bliver introduceret til de forskellige lege og rekvisitter.
Læs mere om icebreaker-kurset.

Firmaidrætsforeningen tilknyttes

Skolen bliver meldt ind i den lokale firmaidrætsforening, som f.eks. kan hjælpe jer med at finde instruktører, lokaler og stå for idrætsaktiviteter på skolen, ligesom elever og medarbejdere får adgang til aktiviteterne og stævnerne i foreningen. Når I deltager i projektet er medlemsskabet for alle skolens elever og medarbejdere inkluderet i den pris, som de forskellige aktiviteter på skolen koster. Skolen skal årligt til foreningen indberette antal ansatte og det samlede antal elever, der har gået på skolen i løbet af året.

Prisinformation

Fuld pris er 10.000 kr. pr. stk.
Medlemspris 8.000 kr. pr. stk. med 20% rabat
Priser er eks. kørsel og moms, inklusiv aktiviteket, kursus

Ved ekstra køb af skabe:
Fuld pris er 6700 kr. pr. stk.
Medlems pris 5.360 kr. pr. stk.
Priser er eks. fragtomkostninger og moms.

Medlemskab af den lokale firmaidrætsforening er gratis.