ES Cup Fodbold er årets største fodboldturnering for landets erhvervsfaglige uddannelser!

10 indledende stævner. 30 hold dribler videre til finalestævnet. Ét hold vinder – og bliver årets bedste fodboldspillende hold. Skal det være jeres hold i år? Så snør støvlerne, pak fodboldtaskerne og meld jer på banen til årets største og sjoveste fodboldturnering.

Succesen fortsætter, når ES Cup Fodbold for erhvervsfaglige uddannelser afvikles for 5. gang i 2016.

Til spetember møder skolehold igen hinanden landet over i 10 forskellige stævnebyer for at dyste om at blive Danmarks bedste fodboldboldspillende hold i 2016. De lokale stævner kulminerer til finalestævnet i Fredericia den 31. marts 2016, hvor vinderne kan løfte pokalen.

Og alle kan være med i kampen. Både dig, der er ny på fodboldbanen, dig, der er top-rutineret fodboldspiller – og dig, der bare godt kan lide at have det sjovt med kammeraterne.

Sådan foregår det

Vi spiller syvmands fodbold – med maksimalt fem udskiftere pr. hold.
Stil op i drenge- eller mixrækken. Hvis I stiller op som mixhold, skal der mindst være fire piger på banen under hele kampen.
Vi garanterer, at hvert hold får mindst tre kampe, så der er masser af mulighed for at få sved på panden.
Vinder i jeres indledende stævne (nr. 1 i mixrækken og nr. 1 og 2 i drengerækken) dribler I jer hele vejen til det store finalestævne, som vi afholder i Fredericia den 13. oktober 2016.

Klæd dit hold på – med rabat!

Vil I gerne løbe på banen i lækkert spillertøj? Så kan I gøre det med rabat hos Sport24

Alt det praktiske

  • ES Cup Fodbold bliver afviklet i 10 stævnebyer. Find et stævne nær dig i oversigten til højre.
  • Vinderne af hvert stævne (nr. 1 i mixrækkerne og nr. 1 og 2 i drengerækkerne) går videre til finalestævnet, der afholdes i Fredericia den 13. oktober 2016.
  • Pris: Kr. 550,- pr. hold.
  • Alle stævner bliver afviklet på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 15.00 – det samme gælder for finalestævnet.
Vælg by