2500 elever fra landets erhvervsskoler, produktionsskoler og SOSU-skoler kæmpede på grønsværen

Slutfløjtet for efterårets ES Cup i fodbold og rundbold har lydt og med deltagelse af 2500 elever oplever stævnet stor fremgang. I år var første gang, at eleverne både kunne tage kampen op på fodbold- og på rundboldbanen. I løbet af de elleve indledende stævner kæmpede 180 fodboldhold og 72 rundboldhold om at kunne løfte pokalen.

Efter finalestævnet i Fredericia kunne Tietgen Business Odense, FC SOSU - SOSU SYD og Bygge & Bo Eux 5 fra Herningsholm Erhvervsskole hæve pokalerne over hovedet. De vandt i henholdsvis Fodbold Drenge, Fodbold Mix og Rundbold.

Tak til alle, der var med. Vi ses i efteråret 2018!

ES Cup - sådan foregår det

Fodbold
Vi spiller syvmands fodbold – med maksimalt fem udskiftere pr. hold.
Stil op i drenge- eller mixrækken. Hvis I stiller op som mixhold, skal der mindst være fire piger på banen under hele kampen.
Vi garanterer, at hvert hold får mindst tre kampe, så der er masser af mulighed for at få sved på panden.
Vinder i jeres indledende stævne (nr. 1 i mixrækken og nr. 1 og 2 i drengerækken) dribler I jer hele vejen til det store finalestævne. 

Rundbold

Vi spiller rundbold i en række, man blander frit sit hold med drenge og piger. Der er 9 spillere på et hold, ingen udskiftere. Vi spiller efter de normale rundboldregler, og de til enhver tid gældende regler ligger på hjemmesiden.

De tilmeldte hold inddeles i puljer med mindst 4 hold, efter puljekampene er der slutspil. Nr. 1 fra hvert stævne går videre til finalestævnet.

Klæd dit hold på – med rabat!

Vil I gerne løbe på banen i lækkert spillertøj? Så kan I gøre det med rabat hos Sport24

Alt det praktiske

  • ES Cup Fodbold og Rundbold bliver afviklet i 12 stævnebyer. Find et stævne nær dig i oversigten til højre.
  • Fodboldvinderne af hvert stævne (nr. 1 i mixrækkerne og nr. 1 og 2 i drengerækkerne) samt vinderen fra hvert rundboldstævne går videre til finalestævnet.
  • Alle stævner bliver afviklet på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 15.00 – det samme gælder for finalestævnet.

Pris

500,- pr. hold

Vi ses i september 2019!