Vi vil være med til at skabe aktiviteter for ungdomsuddannelser med særligt fokus på de erhvervsfaglige ungdomsuddannelser. Mange elever på ungdomsuddannelserne - og især de erhvervsfaglige retninger - har nemlig fortsat brug for bedre bevægelses- og motionsmuligheder.

Vi vil styrke de skoler, hvor ambitionerne er gensidige, og med et stærkt fokus vil vi forankre eksisterende aktiviteter samt udvikle nye. Vi vil inspirere til aktivitetsforløb samt events inden for motion og bevægelse. 

Med baggrund i vores viden og mange erfaringer med ungdomsuddannelserne og med bevægelse skal vi i tæt samarbejde med de lokale kræfter skabe grundlaget for en aktiv og sund hverdag på ungdomsuddannelserne.

 

Vi har gjort det nemt at være aktiv året rundtSammen med firmaidrætten kan din skole være aktiv året rundt. Hver måned har vi forskellige events, aktiviteter, kurser eller temadage med det til fælles at bevægelse og fællesskab er i fokus. Fra landsdækkende turneringer i fodbold og rundbold til eSport og skræddersyede akvitetsdage.

• Studie-ligaen i eSport • Aktiviteket • Ung Cup Høvdingebold og Motionsfloorball  • Temadage • Ung Cup i Fodbold og Rundbold Aktivitetsdage •

Samarbejder og partnerskaberDansk firmaidrætsforbund kan tilbyde samarbejde og partnerskaber både lokalt i form af vores foreninger og på nationalt plan. Vi samarbejder gerne på tværs af organisationer og vidensområder og kobler aktører i nye konstellationer for at få det stærkeste udgangspunkt for at ramme plet. Vores samarbejdspartnere tæller blandt andet Erhvervsskolernes Elevorganisation, Produktionsskoleforeningen, Danske SOSU-skoler, Danske Erhvervsskoler og Gymnasier, PenSam, FOA, Psykiatrifonden, eSport Danmark, Antidoping Danmark og de danske skolehjem.