OmDansk Firmaidrætsforbund hjælper ungdomsuddannelserne med udviklingen af nye sundhedstiltag, undervisning og inspiration, igangsættelse af events og projekter, planlægning, organisering og ledelse.

Vi vil skabe grundlaget for en aktiv og sund hverdag på landets ungdomsuddannelser – nu og i fremtiden. Vi tror på, at det er det sjove, sociale og fællesskabet, som bærer de nye idéer igennem og skaber gode sunde vaner.

Vores mål er her og nu at skabe større trivsel og aktivitet hos eleverne. På længere sigt er det at etablere gode rammer for arbejdet med sundhed, læring og bevægelse på ungdomsuddannelsene i Danmark.

Vi samarbejder med ledelse, elever, lærere og frivillige om at skabe en stærkere sammenhæng mellem et aktivt og socialt uddannelsesforløb, en bedre hverdag og et godt arbejdsliv. I fællesskab bliver vores aktiviteter mere meningsfulde, fagligt relevante og sjovere.

I form til fremtidenBliv en del af vores nye Facebookside og fællesskab 'I form til fremtiden'. Her deler vi viden, indsigter og inspirerer til, hvordan vi sammen skaber en sund og aktiv hverdag på ungdomsuddannelser. Dansk Firmaidrætsforbund har en særlig målrettet indsats mod de danske erhvervsskoler, men vores ambitionen er, at fagpersonale fra alle ungdomsuddannelser kan hente inspiration. 
Bliv en del af vores fællesskab!

Samarbejder og partnerskaberDansk firmaidrætsforbund kan tilbyde samarbejde og partnerskaber både lokalt i form af vores foreninger og på nationalt plan. Vi samarbejder gerne på tværs af organisationer og vidensområder og kobler aktører i nye konstellationer for at få det stærkeste udgangspunkt for at ramme plet. Vores samarbejdspartnere tæller blandt andet Erhvervsskolernes Elevorganisation, Produktionsskoleforeningen, Danske SOSU-skoler, Danske Erhvervsskoler og Gymnasier, PenSam, FOA, Psykiatrifonden, eSport Danmark, Antidoping Danmark og de danske skolehjem.

Vi har gjort det nemt at være aktiv året rundtSammen med firmaidrætten kan din skole være aktiv året rundt. Hver måned har vi forskellige events, aktiviteter, kurser eller temadage med det til fælles at bevægelse, fællesskab og sundhed er i fokus. Fra landsdækkende turneringer i fodbold og rundbold til eSport og skræddersyede akvitetsdage.

Sundhedseksperimentariet • Studie-ligaen i eSport • Aktiviteket • ES Cup Høvdingebold og Motionsfloorball • Quiz-dag • Temadage • ES Cup i Fodbold og Rundbold Aktivitetsdage • Facebook-julekalender med icebreaker

Læs mere om de enkelte events og aktiviteter i fanebladene øverst.