Markedsføring

På denne side finder du relevant materiale til markedsføring af Rigtige Mænd Løbet. Du finder også information og pressemeddelelser fra den centrale indsats. 

År 2 - planen
 • Ude i bedre tid - markedsføringen startede allerede i efteråret 2017.
 • Digital markedsføring af Rigtige Mænd Løbet og Rigtige Mænd Sjakket hver for sig.

Tilmeldingen til løbet er lukket. Godt løb til alle jer, der er tilmeldt. Vi løber i 21 byer over hele landet.

Løbsinformation

 • Rigtige Mænd Løbet er et fast-tid-løb på to timer. Løbet starter kl. 19.00, og sluttidsregistrering skal være foretaget senest kl. 21.30.
 • Løbsstrukturen er et stjerneløb med syv forskellige teamopgaver, hvoraf de seks teamopgaver - som udgangspunkt - er placeret væk fra stævnecentrum. Forhindringsbanen (teamopgave 7) er placeret i stævnecentrum.
 • Løbet er designet til 3-mands hold, hvor to cykler og en løber.
 • Stævnecentrum er hjemsted for start og mål samt øvrige deltagerfaciliteter.
 • Holdene vælger en teamopgave, anbringer holdbrikken på et opgave/logostikbanner i stævnecentrum og løber/cykler efter kort til den valgte teamopgave. Når teamopgaven er fuldført returneres til stævnecentrum, og holdet vælger en ny teamopgave og flytter holdbrikken til den nye opgave på opgavetavlen.
 • Hvert 3-mands-hold har medbragt to cykler til rådighed i forbindelse med transport til og fra teamopgaverne.Holdet skal være samlet under hele løbet, og der må KUN sidde en person på hver cykel ad gangen.
 • Der er plads til ti hold per teamopgave på samme tid, og det fremgår på opgave/logistikbanneret i stævnecentrum, hvilke teamopgaver der har ledige pladser.
 • Deadline for påbegyndelse af en af de seks decentrale teamopgaver er kl. 20.45. Hvis opgaven påbegyndes inden 20.45 ude ved selve opgaven, må den fuldføres. Sluttidsregistrering i stævnecentrum skal ske senest kl. 21.30.
 • Deadline for påbegyndelse af teamopgave 7 – forhindringsbanen i stævnecentrum er kl. 21.00. Hvis opgaven påbegyndes inden 21.00, må den fuldføres.
 • Holdet skal gennemføre så mange teamopgaver som muligt indenfor den angivne tidsramme. Det hold, der fuldfører flest teamopgaver - og som har den hurtigste sluttid - vinder løbet lokalt.
 • Betaling: Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN-faktura til dig.
 • Holdets startnummer: I får udleveret jeres startnummer (som er en badge) og t-shirt på løbsdagen i stævnecentrum. Så kom i god tid, før I skal løbe. Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer I har fået. 

Videoguides af teamopgaverne til 2018-løbet kommer senere

Information til kommuner

Kommuneinformation

Alle kommuner er inviteret med i Rigtige Mænd-projektet som værter af de lokale Rigtige Mænd Løb den 5. juni 2018. Herunder finder I - som kommune - den relevante information, I har brug for.

Hvad skal kommunen i projektet?

I hver kommune skal der ved fælles hjælp findes en forening, der agerer medvært for løbet, som afholdes den 5. juni 2018 fra kl. 19.00-21.30. Det er foreningen, der afvikler eventen på løbsdagen, men kommunen bliver en væsentlig samarbejdspartner ift. tilladelser, adgang til strøm og vand, benyttelse af hal/toilet.

Kommunen stiller en kontaktperson til rådighed over for foreningen, der kan kontakte denne, når det drejer sig om praktiske forhold som nævnt ovenstående.

Læs meget mere om Rigtige Mænd Sjakket i menuen herover.

Hvad kræver det for at være med?

Nordea-fonden støtter projektet, og derfor er der ikke udgifter forbundet med at være vært for Rigtig Mænd Løbet.

Der er krav om adgang til toiletter, drikkevand og strøm til løbet. Det forventes, at der lokalt vil være maksimalt 200 deltagere.

Hverken kommunen eller værtsforeningen skal have erfaring med afvikling af sportslige arrangementer. Dansk Firmaidrætsforbund leverer materialer til løbet. Der medfølger en udførlig beskrivelse af løbsafvikling samt plancher, der med let forståelig information giver deltagerne de oplysninger, de skal bruge. 

Følger der penge med?
Nordea-fonden støtter projektet, hvilket betyder, at den store grundpakke, som skal benyttes til alle teamopgaverne, ikke bliver en udgift for hverken kommune eller forening. Hvert hold, der tilmelder sig Rigtig Mænd Løbet, betaler tilmeldingsgebyr, som bl.a. bliver brugt til en Rigtig Mænd Løbet-t-shirt til deltagerne. Deltagerbetalingen håndteres af Dansk Firmaidrætsforbund. 

Kan kommunen/foreningen få hjælp?
Dansk Firmaidrætsforbund stiller en "alfahan" til rådighed. En "alfahan" kender konceptet og vil afvikle et møde med foreningens løbsleder og gerne med deltagelse af kommunens kontaktperson, så der bliver en personlig rådgivning vedrørende selve afviklingen. Både kommunen og foreningen får løbende svar fra "alfahannen" på alle praktiske spørgsmål.

Hvad er tidshorisonten?
Der er deadline for tilmelding af kommuner den 1. januar 2018.

Hvor kan deltagerne tilmelde sig?
Tilmeldingen er åben - klik her >>.

Hvad er målsætningen?
Projektet budgeterer med ét løb per kommune. Overskrides tidsgrænsen hos nogle kommuner, sættes den "frie plads" i licitation blandt andre interesserede. Eksempelvis kan der i store byer være plads til flere løb forskellige steder. Dette frigives først, når deadlinen er overskredet for alle kommuner den 1. januar 2018.

Hvordan kommer vi i gang?
Kontakt projektleder Dan Hansen fra Dansk Firmaidrætsforbund på telefon: 2855 2646 eller på mail dah@firmaidraet.dk.

Information til foreninger

Foreningskommunikation

Foreningerne skal være medværter til Rigtige Mænd Løbet, der afvikles den 5. juni kl. 19.00-21.30. Vi vil løbende tilføje relevant info og fakta om dette værtskab på denne side.

Alle foreninger er inviteret med i Rigtige Mænd-projektet som medværter af de lokale Rigtige Mænd Løb den 5. juni 2018 kl. 19.00-21.30.

Herunder finder I den information, I behøver for at være med.

Hvad skal foreningen i projektet?
Foreningen og kommunen er medværter. Foreningen afvikler eventen på løbsdagen, men forinden har kommunen været behjælpelig med tilladelser, adgang til strøm og vand, benyttelse af hal/toilet.

Foreningen udpeger en løbsleder, og kommunen stiller en kontaktperson til rådighed over for foreningen, som kan kontaktes, når der skal samarbejdes omkring ovennævnte praktiske forhold.

Hvad kræver det for at være med?
Nordea-fonden støtter projektet - og derfor er der ingen udgifter forbundet med værtskabet for Rigtig Mænd Løbet.
Løbet afvikles som et stjerneløb med syv forskellige teamopgaver. Alle teamopgaver og yderligere information/krav til start/målområdet gennemgås ved det første møde med foreningen.  

Alle arrangører forpligter sig til at afholde løbet, når der er tilmeldt mere end 20 tre-mands-hold ved skæringsdatoen den 1. juni kl. 10.00. Det er ikke muligt at aflyse løb eller flytte tilmeldte deltagere før den 1. juni kl. 10.00. Det er vi nødt til, da løbsdeltagerne melder sig til i absolut sidste øjeblik. Foreningen afgør selv, om løbet afholdes, hvis der er tilmeldt færre end 20 hold efter skæringsdatoen. Firmaidrætten sørger for at koordinere flytning. 

Der kræves ingen særlige forudsætninger og erfaring med afvikling af sportslige arrangementer fra hverken forening eller kommune. Dansk Firmaidrætsforbund leverer materialer til løbet. Der medfølger en udførlig beskrivelse af løbsafvikling samt plancher, der med let forståelig information giver deltagerne de oplysninger, de skal bruge.  

Følger der penge med?

Nordea-fonden støtter projektet, hvilket betyder, at den store grundpakke, som skal benyttes til alle teamopgaverne, ikke bliver en udgift for foreningen. Hvert hold, der tilmelder sig Rigtig Mænd Løbet, betaler tilmeldingsgebyr. Deltagerbetalingen håndteres af Dansk Firmaidrætsforbund via www.sportstiming.dk.

Kan foreningen få hjælp?
Dansk Firmaidrætsforbund stiller en "alfahan" til rådighed. En "alfahan" kender konceptet - og vil afholde et møde med foreningens løbsleder og evt. kommunens kontaktperson, så der bliver en personlig rådgivning vedrørende afviklingen. Både foreningen og kommunen får løbende svar fra "alfahannen" på alle praktiske spørgsmål.

Vil to foreninger gå sammen omkring afvikling af Rigtige Mænd Løbet - så er det også en mulighed.

Hvilke behov er der for personaleressourcer?
Minimum 20 hjælpere - men ingen vejvisere.


Hvor kan deltagerne tilmelde sig?
Tilmelding til løbet foregår via Sportstiming - klik her >> 

Hvordan kommer vi igang?
Kontakt: 
Dan Hansen
Projektleder
Dansk Firmaidrætsforbund
Telefon: 2855 2646
dha@firmaidraet.dk

Markedsføring af løbet

Om projektet

Rigtige Mænd-projektet består af to elementer.
 1. Det digitale træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket - www.rigtigemænd.dk.
 2. Rigtige Mænd Løbet tirsdag den 5. juni 2018 på Fars Dag i 21 byer over hele landet. 

Rigtige Mænd-projektet handler om at motivere sofavante mænd til at dyrke idræt og motion i fællesskab med ligesindede. Hjemmesiden, www.rigtigemænd.dk, er et gratis tilbud, hvor Rigtige Mænd kan finde motivation og inspiration ved at danne hold, tage tests, klare udfordringer og en masse andet relateret til et sundere liv. Alt sammen serveret med et glimt i øjet.

Rigtige Mænd-projektet er støttet af Nordea-fonden i to år frem til sommeren 2018.

Dansk Firmaidrætsforbund er løbsansvarlige (Rigtige Mænd Løbet) og projektledere i forhold til Nordea-fonden.

 

 

Fakta om Rigtige Mænd-projektet
 • Tv-programmerne om Rigtige Mænd er blevet vist på DR.
 • Fra den 1. marts 2017 kunne alle mænd blive en del af et nyt og gratis digitalt træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket på www.rigtigemænd.dk. Her dannes hold, og man træner på lige fod med de Rigtige Mænd fra TV.
 • Den 5. juni 2018 afholdes det landsdækkende Rigtige Mænd Løb for anden gang. Tilmelding fra den 1. januar via www.sportstiming.dk/rigtigemaend.
 • Nordea-fonden støtter projekt Rigtige Mænd i 2017 og 2018.
 • Projektets samarbejdspartnere er Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR1 og Syddansk Universitet.
Budskaber
 • Kom i form på en ny og sjov måde - og bliv gratis en del af fællesskabet – Rigtige Mænd Sjakket.
 • Tilmeld dig Rigtige Mænd Sjakket på www.rigtigemænd.dk. Du kan finde holdkammerater på hjemmesiden, hvis du ikke har et fuldt hold på plads. Grib udfordringen, kom op fra sofaen og træn ligesom de Rigtige Mænd fra DR1.