Registrering til Arbejdspladsernes Motionsdag
Skriv ét tal. Det skal være jeres bedste gæt. Vi ønsker at have en god fornemmelse af, hvor mange der ca. er aktive på dagenVi vil gerne høre, hvad I har på programmet (og hvornår). Vi deler, hvis vi må, gode idéer frem mod Arbejdspladsernes Motionsdag
Dansk Firmaidrætsforbund agerer offensivt ift. pressen op til og på bagkant af Arbejdspladsernes Motionsdag. Det betyder, at såvel lokale, regionale som landsdækkende medier efterspørger gode cases - og dem hjælper vi med til at finde. Og vi sender gerne pressen i jeres retning, hvis I ønsker dette


Vejnavn og nummer
Vi ringer til jer, hvis I har vundet - eller ifm. pressedækning
GÅ TILBAGE

Vind 'aktive' præmier

Ved at udfylde formularen deltager I automatisk i lodtrækningen om en række 'aktive' præmier i forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsdag 2018.

Hovedpræmie-vinderen udtrækkes mandag den 29. oktober 2018 blandt alle registrerede arbejdspladser.

Hovedpræmien er en aktivitetsdag på arbejdspladsen til en værdi af kr. 50.000.

Dagen koordineres og planlægges ud fra konkrete ønsker med en idrætskonsulent fra Dansk Firmaidrætsforbund – aktivitetsdagen skal afvikles i det første halvår af 2019. 

Fra uge 33 til og med uge 41 udloves der drypvis SoMe-spurtpræmier. Følg med her: @arbejdspladsernesmotionsdag på Facebook. SoMe-spurtpræmierne er nudging-løsninger i fin kvalitet, der inspirerer til kollegamotion og bevægelse.  

DOWNLOAD NUDGING-PLAKATER (opvarmning til #AMdag)