Velkommen

Løbe og cykelrute kommer igennem noget af de flotteste natur, som Silkeborg har at byde på. Området omkring Almindsø er perfekt løbeområde og cykelturen igennem Virklund og ud af Paradisvejen er også flot område.

Sted
Der er start og målområde på Østre Søbad ved Almindsø. Løberuten (5 km) foregår omkring Almindsø, dog ikke den helt korte tur. Cykelturen (13,6km) er via Horsensvej til Virklund, hvor man drejer op ad Paradisvejen, hvor man kører ud til vendepunktet og kører samme vej tilbage.

Møde- og starttid
Information kommer snart.

Omklædning, bad og toiletter
Der er omklædningsrum, samt mulighed for bad i Almindsø.

Opvarmning og aktiviteter i start- og målområdet
Information kommer snart.

Forplejning
Information kommer snart.

Parkering
Der er ret begrænsede parkeringspladser til rådighed til deltagere og tilskuere på denne aften. Der er en lille parkeringsplads lige ved Søbadet, men der er tale om ca. 40 pladser. Derfor er den bedste løsning ganske enkelt at lade bilen blive hjemme og i stedet benytte cykel eller offentlig transport. 

Har man alligevel valgt at tage bilen med, kan det anbefales at parkere ved Ferskvandscentret eller Silkeborg Stadion og gå/løbe gennem skoven, hvor der er mindre end 1 km. 

Vi anbefaler, at du tager cyklen til Almindsø, da antallet af parkeringspladser er ret begrænset.

Elektronisk tidtagning
Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen skal sidde på anklen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.
  
Holdets cyklister
Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.

 

Information
  • 16. september 2017 kl. 10:00 - 12:30
  • Tilmeldingsfrist 14. september 2017 23:59
  • Østre søbad, Horsensvej 2 8600 Silkeborg
Tilmelding Se tilmeldte
Resultater Sammenlign resultater Evaluering