Har din arbejdsplads brug for et kærligt, men kontant skub i retningen af en sundere og mere aktiv arbejdsplads?

Så få besøg af en motiveret udviklingskonsulent fra Dansk Firmaidrætsforbund. Formålet med besøget er at give først medarbejderne og dernæst ledelsen og de sundheds- og motionsansvarlig en smagsprøve på, hvad en aktiv arbejdsplads kan give jer af gode effekter - både på body og bundlinje.

Vi har glæde af hinanden i 1½ time, som er delt op i to dele. Først får I 30 minutters indspark for alle medarbejderne. Indsparket kan både være digitalt og fysisk, hvor vi naturligvis overholder alle retningslinjer i forhold til corona. Det er en god blanding af kollegamotion og nemme icebreakere, hvor alle kan være med - uden omklædning. Her vil I opleve små indlæg omkring det at være en aktiv arbejdsplads, og hvad det kan give jer som kolleger og arbejdsplads. Vi kommer også ind på, hvorfor det nogen gange svært og, hvad vi så kan gøre. Især for at komme i gang og 'tættere' på hinanden igen efter nedlukningen.

Næste runde er et inspirationsmøde for ledelsen og den eller de medarbejdere, der er sundheds- og motionsansvarlige eller arbejder med jeres sundhedsindsats. Mødet tager en time, hvor vi kommer med fif og fiduser til, hvordan I kommer i gang eller videre med sundhedsindsatsen og dyrke sammenholdet. Vi får talt igennem, hvor langt I er eller ikke er - og hvad der skal til for at komme videre.

Vi kan fx komme i forbindelse med et personalemøde (også et online et af slagsen) eller til en samling i kantinen. 
Datoen for det efterfølgende møde finder vi naturligvis sammen, så det passer med jeres kalender.

Har I allerede en dato for jeres næste medarbejderarrangement? Så overvej, om vi ikke skal komme forbi - enten digitalt eller fysisk - og give det en gang aktivt krydderi.

Pris 1.900 kr.
Ekskl. moms, kørsel og transporttid
  • HVEM? Alle medarbejder, ledelsen og de sundhedsansvarlige
  • HVAD? Kollegamotion for alle med involvering af ledelsen
  • VARIGHED: 1½ time - 30 min. indspark + 1 times møde

Book et motivationsbesøg.
Tag fat i Karina.

Karina Sveistrup Povlsen
Karina Sveistrup Povlsen
Udviklingskonsulent