Efter en lang nedlukning skal vi have gang i kroppen igen. Sæt fokus på bevægelse i hverdagen på din arbejdsplads og dyrk sammenholdet med kollegerne. Vi hjælper jer i gang med motion lige til døren - både digitalt og fysisk.
Vælg en de seks aktive retter på menuen: Motion til døren 

Skræddersyet motionspause

Vores levende digitale instruktører og inspiratorer sender direkte og live til jer via et stort fællesmøde på fx Teams, Zoom eller Skype. I bestemmer selv dato, tidspunkt og varighed. Og den første omgang er helt gratis.
Læs mere og book lige herunder 👇

10 minutters aktiv pause

Vær med til en daglig aktiv pause 10-i-12 alle hverdage på vores Facebook-side. Vi guider til 10 minutters sjov kollegamotion - alle kan være med. Hop med lige her👇

Aktivt webinar

Saml kollegerne foran skærmen til jeres eget inspirationswebinar med masser af idéer og indspark tilhvordan I får en aktiv arbejdsplads. Webinaret tager op til en time, og vi kommer selvfølgelig op at stå undervejs. Book et aktivt webinar her👇

Motionskaravanen

Book et besøg af motionskaravanen

Få motion leveret direkte til døren på din arbejdsplads. Book et besøg af motionskaravanen – I ringer, vi bringer!
Vi besøger jer udendørs, overholder naturligvis alle restriktioner i forhold til corona og medbringer rigeligt med håndsprit.

Læs mere og book lige her 👇

Motivationsbesøg

Motivationsbesøg direkte til arbejdspladsen

Få besøg af en motiveret udviklingskonsulent fra Dansk Firmaidrætsforbund. Formålet med besøget er at give først medarbejderne og dernæst ledelsen og de sundheds- og motionsansvarlig en smagsprøve på, hvad en aktiv arbejdsplads kan give jer af gode effekter - både på body og bundlinje.

Aktivitetsdag

Vælg en aktivitetsdag med sammenhold på dagsordenen

Med en sjov aktivitetsdag kan I sætte fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og fælles sociale oplevelser. Aktivitetsdagen kan fungere som en teambuilding-aktivitet for nye afdelinger eller arbejdsgrupper, det kan være en teamdag for ledelsen, eller en fælles dag for alle medarbejdere. Dagen tilpasser vi efter jeres ønsker og behov.