Efter en lang nedlukning skal vi have gang i kroppen igen. Sæt fokus på bevægelse i hverdagen på din arbejdsplads og dyrk sammenholdet med kollegerne. Vi hjælper jer i gang med motion lige til døren - både digitalt og fysisk.
Vælg en de seks aktive retter på menuen: Motion til døren 

Skræddersyet motionspause

Vores levende digitale instruktører og inspiratorer sender direkte og live til jer via et stort fællesmøde på fx Teams, Zoom eller Skype. I bestemmer selv dato, tidspunkt og varighed. Og den første omgang er helt gratis.
Læs mere og book lige herunder ??

10 minutters aktiv pause

Vær med til en daglig aktiv pause 10-i-12 alle hverdage på vores Facebook-side. Vi guider til 10 minutters sjov kollegamotion - alle kan være med. Hop med lige her??

Aktivt webinar

Saml kollegerne foran skærmen til jeres eget inspirationswebinar med masser af idéer og indspark tilhvordan I får en aktiv arbejdsplads. Webinaret tager op til en time, og vi kommer selvfølgelig op at stå undervejs. Book et aktivt webinar her??

Motionskaravanen

Book et besøg af motionskaravanen

Få motion leveret direkte til døren på din arbejdsplads. Book et besøg af motionskaravanen – I ringer, vi bringer!
Vi besøger jer udendørs, overholder naturligvis alle restriktioner i forhold til corona og medbringer rigeligt med håndsprit.

Læs mere og book lige her ??

Motivationsbesøg

Motivationsbesøg direkte til arbejdspladsen

Få besøg af en motiveret udviklingskonsulent fra Dansk Firmaidræt. Formålet med besøget er at give først medarbejderne og dernæst ledelsen og de sundheds- og motionsansvarlig en smagsprøve på, hvad en aktiv arbejdsplads kan give jer af gode effekter - både på body og bundlinje.

Aktivitetsdag

Vælg en aktivitetsdag med sammenhold på dagsordenen

Med en sjov aktivitetsdag kan I sætte fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og fælles sociale oplevelser. Aktivitetsdagen kan fungere som en teambuilding-aktivitet for nye afdelinger eller arbejdsgrupper, det kan være en teamdag for ledelsen, eller en fælles dag for alle medarbejdere. Dagen tilpasser vi efter jeres ønsker og behov.