Med en sjov aktivitetsdag kan I sætte fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og fælles sociale oplevelser. Aktivitetsdagen kan fungere som en teambuilding-aktivitet for nye afdelinger eller arbejdsgrupper, det kan være en teamdag for ledelsen, eller en fælles dag for alle medarbejdere. Dagen tilpasses efter jeres ønsker og behov. 

Vælg de teambuilding aktiviteter, der passer til jer!

I har mulighed for at vælge mellem tre overordnede pakker, som skræddersyes til lige netop jeres behov:

Aktivitetskarrusellen

Vælger I Aktivitetskarrusellen opstiller vi en lang række aktiviteter. Alle kan være med og prøve aktiviteter efter egen nysgerrighed, eget behov og i eget tempo. Aktiviteterne er alt fra oppustelig bordfodbold til bueskydning.

Virksomhedsdysten

Til Virksomhedsdysten inddeles deltagerne i hold og dyster i en lang række teambuilding aktiviteter. Dagen afsluttes med nominering af vinderholdet. Virksomhedsdysten er en konkurrenceprægret dag med alternative og udfordrende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter er "Kæmpe katapult", "Ballbouncer med sumodragt", "Ballebold" og "Balancepæl med LEGO".

Den usædvanlige

Her finder vi i fællesskab frem til  den helt rigtige løsning for jer. Det kan være alt fra en "tip-en-13'er-quiz" til rapelling.

Priseksempel 14.650 kr.
Ekskl. moms, kørsel og transporttid
  • Virksomhedsdyst for 50 personer
  • 3 timer med 3 instruktører
  • Rekvisitter og præmie
Michael Filtenborg
Michael Filtenborg
Udviklingskonsulent

Effekterne af kollegamotion og fokus på sundhed rr ikke til at tage fejl af. Det er i forskningsprojekter bevist, at en aktiv arbejdsplads giver stærkere, gladere og mere tilfredse medarbejdere. Samtidig kan det også betale sig - én investeret krone i sundhed kommer fem gange igen.

Vi har samlet en række facts og data, som du kan dele med dine kolleger. Klik på knappen, så får du alle argumenterne serveret.

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.