ESportligaen er for dig, der er vild med CS:GO, Fortnite, League of Legends eller FIFA.

Og for at sikre, at alle kan være med uanset niveau, er den nationale liga delt op i en række underligaer. I slutningen af sæsonen mødes de bedste hold fra hver underliga i et nationalt slutspil, hvor den officielle danmarksmester kåres i hvert spil.  

Firmaidrætten har to ligaer i eSportligaen:

Kollegaligaen

Studieligaen

Gennem eSport kan du dyrke sammenholdet med dine kolleger eller studiekammerater online fra hele landet. I aftaler bare et tidspunkt for at spille, og så er det ligegyldigt, om du sidder i Hanstholm eller København. Game on!

ESportligaen er et stærkt samarbejde mellem YouSee, eSport Danmark, DGI, Ungdomsringen og Dansk Firmaidrætsforbund. Formålet er at gøre eSport til en stor og velorganiseret sportsgren, hvor fællesskabet og foreningslivet er i fokus. 

Læs mere og tilmeld dig her eSportligaen 

Yousee esportligaen sæson 3

Spil med i den nye sæson med dine kolleger eller studiekammerater. Oplev et unik sammenhold fysisk som online.

I kollegaligaen kan I spille CS:GO

I studieligaen kan I spille CS:GO og League og Legends.

Kodeks for eSport

Esport skaber på linje med andre sportsgrene fællesskaber, gode oplevelser og sammenhold. Sammen med eSport Danmark, DGI og Ungdomsringen og med opbakning fra Center for Ludomani og Antidoping Danmark har vi lanceret Esport Etisk Kodeks. Det er en frivillig mærkningsordning, og meningen er klar: Tilslutter man sig kodekset sender man som klub og forening et stærkt signal om viljen til at skabe tryghed og gennemsigtighed overfor forældre, seriøsitet overfor spillerne og troværdighed overfor esports-miljøet.

Med dette etiske kodeks ønsker vi at skabe et sundt og trygt miljø for esporten herhjemme. Kodeksets anbefalinger er rettet mod bestyrelser, ledere, pædagoger, trænere og event-arrangører i esportens verden. 

Læs kodekset her.

Martin Vibe Schouw
Martin Vibe Schouw
Udviklingskonsulent (esport)
Hannibal Klok
Hannibal Klok
Kommunikationskonsulent