Hop med på vores aktive 12.20-frikvarter

I disse tider - op fra hjemmekontorstolen, ud af sutskoene, ryst kroppen og hop med på vores daglige aktive ti minutters frikvarter. Du skal ikke klæde om. Alle kan være med. 

Vi har samlet alle videoklip fra vores Facebook-side med live-sender fra kl. 12.20 lige her. Så kan du selv vælge, hvornår det passer dig med et ti minutters frikvarter.

Kasper, Kirsti, Helle, Lars og andre gode aktive folk guider dig igennem - og husk: Det er ikke svært!
Vi mener det, når vi siger, at ALLE kan være med.

Husk, at du også kan være med live alle hverdage kl. 12.20 på firmaidrættens Facebook-side.

Firmaidrætten er klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og give konkrete ideer, og vores opfordring er; at alle kolleger dyrker en times motion i arbejdstiden hver uge. For det er vigtigere end nogensinde, at vi holder fast i at bevæge os – og arbejdspladsen er en oplagt arena. Ring til os på vores nye hotline: 46 47 31 00, så hjælper vi din arbejdsplads i gang.

Telefontider:
Man-tors: 10.00 til 14.30
Fredag: 10.00 til 14.00. 

Er du nysgerrig på, hvordan vi ellers bevæger de danske arbejdspladser?

Vi har samlet lidt gode links, der bringer dig rundt i vores univers af lokal firmaidræt og kollegamotion på arbejdspladsen 👇

Få inspiration til kollegamotion direkte i din indbakke. Hop med på vores nyhedsbrev.

Tag fat i Merete, hvis du vil vide mere om kollegamotion og aktive frikvarter 👇

Merete Spangsberg Nielsen
Merete Spangsberg Nielsen
Direktør
Vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Skriv til os her el. ring på 4647 3100