Vi skal have gang i Danmark og dyrke sammenholdet med kollegerne (også) i det nye år. Du får en række digitale tilbud op til dig og kollegerne, så vi kan skyde året godt i gang.

💡 GRATIS WEBINARER I JANUAR

🏃‍♀️ BOOK EN DIGITAL INSTRUKTØR GRATIS

💻🙋‍♀️ AKTIV PAUSE ALLE HVERDAGE PÅ FACEBOOK

💡 GRATIS WEBINARER I JANUAR
Vi giver jer konkrete idéer til, hvordan I kickstarter kollegamotionen på jeres arbejdsplads og sætter fokus på gåturen. Det er gratis at deltage. Se alle datoer og tilmeld lige her 👇

🏃‍♀️ BOOK EN DIGITAL INSTRUKTØR GRATIS
Du og kollegerne kan booke en digital instruktør gratis. Vi besøger jer på jeres foretrukne digitale mødeplatform. Kickstart året med en digital aktiv motionspause. #DyrkSammenholdet

💻🙋‍♀️ AKTIV PAUSE ALLE HVERDAGE PÅ FACEBOOK
Vores aktive pause 10-i-12 fortsætter naturligvis i 2021. Alle hverdage kan du få 10 minutters bevægelse sammen med os og dine kolleger. Start en ny god vane og invitér kollegerne til at være med.

Vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse - også i arbejdstiden

Og her er midlet kollegamotion. Kollegamotion er den samlende og inkluderende aktive pause på arbejdet, hvor I spiller en omgang høvdingebold på parkeringspladsen, går en tur før frokostpausen eller sveder lidt til en omgang træning i receptionen. Sammen styrker vi sammenholdet, sindet og smilene med kollegerne på tværs af fag, jobfunktioner, afdelinger og fysisk formåen.

Kollegamotion giver ganske enkelt god energi mellem kolleger. Vi rykker tættere sammen og får styrket vores indbyrdes relationer, da vi er fælles om noget aktivt, sjovt og meningsfuldt. Erfaringer og studier viser, at vi får lettere ved at tale sammen og bliver mere tilfredse medarbejdere med bedre trivsel, når vi dyrker kollegamotion sammen.

Læs mere om effekten af kollegamotion >>

 

Få motivation, idéer og inspiration til en mere aktiv arbejdsplads.
Kontakt Rikke Døssing.

Rikke Døssing
Rikke Døssing
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Rikke er udviklingskonsulent og projektleder på projektet Flere Aktive Arbejdspladser. Derudover er Rikke ansvarlig for vores motivationsudspil, hvor vi inspirerer landets arbejdspladser med peptalks, foredrag, rådgivende besøg og meget mere.