Du møder som udgangspunkt altid to undervisere, når du kommer på uddannelsen. En udviklingskonsulent fra afdelingen, der arbejder med kollegamotion samt den lokale udviklingskonsulent, der arbejder i det område, hvor uddannelsen afholdes.

Mød hele den kompetente flok af undervisere, der er klar til at give dig den bedste undervisning.

Rikke Døssing
Rikke Døssing
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Rikke er udviklingskonsulent og projektleder på projektet Flere Aktive Arbejdspladser. Derudover er Rikke ansvarlig for firmaidrættens Sundhedsambassadøruddannelse, hvor Rikke arbejder for at skabe en stærk platform af viden, værktøjer og vilje blandt ildsjæle landet over, der brænder for en sund og aktiv arbejdsplads. Rikke er desuden ansvarlig for vores motivationsudspil, hvor vi inspirerer landets arbejdspladser med peptalks, foredrag, rådgivende besøg og meget mere.
Trine Kyed
Trine Kyed
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Trine er udviklingskonsulent og ansvarlig for lokale netværk og netværksmøder for aktive arbejdspladser rundt om i hele landet. Samtidig er Trine koordinator for det politiske udvalg på Kollegamotionsområdet. Trine kommer også direkte ud til arbejdspladserne med motiverende indsatser og foregrag, ligesom Trine underviser med energi og begejstring på sundhedsambassadøruddannelser.
Louise Sølund Hansen
Louise Sølund Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Louise er udviklingskonsulent og har snor i alt omkring koordineringen af vores sundhedsambassadøruddannelser. Louise bidrager derudover til indsatserne på ungdomsuddannelserne i hele landet og hjælper til, når Tæl Skridt-kampagnen går ind i slutspurten i forbindelse med de fire årlige kampagner.
Stine Dragsbæk
Stine Dragsbæk
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Stine er udviklingskonsulent og ansvarlig på vores sundhedsambassadøruddannelse, hvor Stine arbejder for at skabe en stærk platform af viden, værktøjer og vilje blandt ildsjæle landet over, der brænder for en sund og aktiv arbejdsplads. Stine er på barsel indtil den 5. august 2019 - kontakt i stedet Merete Spangsberg Nielsen på mail msn@firmaidraet.dk

Lokale udviklingskonsulenter

Dan Regnar Hansen
Dan Regnar Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Dan arbejder som projektleder på ”Rigtige Mænd” projektet. Derudover er Dan Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Odense, Vejle, Fredericia, Kolding, Vamdrup og Middelfart. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Rikke Line Klockars-Jensen
Rikke Line Klockars-Jensen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Rikke Line er ansvarlig for forbundets sundhedskurser og foredrag, som skræddersys til virksomhederne. Derudover er hun ansvarlig for Arbejdspladsernes motionsdag og konsulent på SundhedsCertificeringer i den østlige del af landet.
Morten Andersen
Morten Andersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Morten er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, Sæby, Brønderslev, Pandrup og Aalborg. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Bo Ravn Bertelsen
Bo Ravn Bertelsen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Bo er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Esbjerg, Grindsted, Glejbjerg, Bramming, Vejen, Tønder, Aabenraa, Sønderborg og Haderslev. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Camilla Jørgensen
Camilla Jørgensen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Camilla er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Hobro, Randers, Horsens, Ebeltoft, Ringkøbing, Skanderborg og Hedensted. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Carsten Hansen
Carsten Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Carsten arbejder med ES Cup. Derudover er Carsten Udviklingskonsulent for følgende foreninger: Nordfyn, Vestfyn, Faaborg, Nyborg, Svendborg og Ærø. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed..
Lars Graversen
Lars Graversen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Lars er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Næstved, Fakse, Vordingborg, Guldborgsund, Nakskov, Maribo og Sorø. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Klaus Almind
Klaus Almind
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Klaus er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Thisted, Morsø, Lemvig, Skive, Struer, Holstebro og Ry. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Sannie Kalkerup
Sannie Kalkerup
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Sannie arbejder som foreningskonsulent i Landsdel Øst. Sannie er ansvarlig for foreningssupport, lederkurser og -seminarer, fleksible foreningsudviklingsforløb, rollemodel-indsatsen samt opsøgende kontakt til foreningerne.