Dyrk trygt sammenholdet med os

Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19 på alle uddannelsesdage. 

Vi skaber rammerne for en tryg dag – med god afstand samt adgang til håndvask og håndsprit – så du trygt kan deltage. Vi sørger naturligvis også for, at vi ikke samles flere, end regeringen og myndighederne anbefaler.

Vi dyrker sammenholdet og kollegamotionen med aktive uddannelser.

Firmaidrætten har uddannelser, der primært henvender sig til de kolleger på arbejdspladsen, der gerne vil sætte gang i kollegamotion for og med deres kolleger. Vi kalder dem ildsjæle. På uddannelsen bliver ildsjælene klædt på til at igangsætte kollegamotion med fokus på fællesskab og aktivitet.

Via en uddannelse får vi ildsjæle i gang. Vi giver dem mod på, viden om og indsigt i kollegamotion, så de kan skabe aktivitet for deres kolleger på arbejdspladserne. Omdrejningspunktet er idéer til kollegamotion på arbejdspladsen, men også til øvrige sundhedstemaer såsom kost, trivsel og arbejdsglæde. Uddannelserne er nøglen til de stærke lokale netværk mellem arbejdspladser og deres ildsjæle, som vi ønsker at skabe.

Vi arbejder sideløbende med de lokale uddannelser på at invitere sundhedsambassadørerne og ildsjælene ind i et lokalt netværk, så vi og arbejdspladserne kan trække på fælles viden, udveksle erfaringer samt hente inspiration, motivation og energi. Vi sørger for, at uddannelserne i videst muligt omfang foregår i samspil med de relevante lokale firmaidrætsforeninger, så stærkere lokale relationer og netværk opbygges.

Stine Dragsbæk
Stine Dragsbæk
Udviklingskonsulent

Motion i arbejdstiden giver gladere kolleger, mindsker sygefraværet og øger trivslen.

I kommer til at opleve magien ved at være aktive sammen og give hinanden high fives. Og I behøver ikke at klæde om.

Læs om de mange gode effekter ved at være en aktiv og sund arbejdsplads 👇.

"Der er simpelthen ingen undskyld for ikke at blive uddannet sundhedsambassadør! Begge moduler har været super lærerige og inspirerende. Så dygtige og venlige konsulenter, der afholdt kurset - og så var det super fedt at møde andre arbejdspladser og høre om deres dagligdag."
Mette
Lykke & Co. A/S