• HOVEDSTADEN - inspiration og netværk
  Mød Danmarks Sundeste Arbejdspladser
  GRATIS - start og slut i København
  Inspirationstur - Hovedstaden
 • MIDTJYLLAND - inspiration og netværk
  Mød Danmarks Sundeste Arbejdspladser
  GRATIS - start og slut i Aarhus
  Inspirationstur Midtjylland

Grundet situationen omkring COVID-19 har vi aflyst en del netværkmøder og inspirationsture her i foråret 2020.
Vi melder nye datoer ud, så snart det er muligt.

Pas på hinanden - og husk, at vi stadig skal og kan dyrke sammenholdet.

Er du nysgerrig på, hvordan andre arbejdspladser arbejder med kollegamotion og sundhed på arbejdspladsen?

Vi har en perlerække af aktive netværk i hele landet, hvor du kan stille din nysgerighed, lære af andre arbejdspladser, få sparring med andre, der så småt er i gang, skal videre eller står ved startlinjen på vejen mod at blive en sundere, sjovere og mere aktiv arbejdsplads.

Du kommer inspireret hjem - og alle de aktive netværk har fokus på, at du får idéer og værktøjer, som du kan bruge på din arbejdsplads. Du vil altid møde oplæg, indlæg og debatter fra arbejdspladser, der er i gang med kollegamotionen og de sunde tiltag.

Tilmeld dig et af de aktive netværk. Klik på listen - og find et netværk nær dig. Få netværk, sparring og workshops.

Vi ses!

Vi dyrker sammenholdet og inviterer til Aktive Netværk

Firmaidrætten inviterer løbende til Aktive Netværk – regionalt,– lokalt og som rullende konferencer. Netværkene henvender sig til alle med interesse for kollegamotion og sundhed. Her mødes uddannede sundhedsambassadører, sundhedsansvarlige, motionsministre, kollegamotionsentusiaster, ildsjæle og andre, som har lyst til at sparre og suge ny viden og erfaringer til sig.

I netværkene har vi fokus på at få delt den gode viden blandt arbejdspladser, der enten er godt i gang – eller som skal til at i gang med kollegamotion og sundhedsarbejdet. Se vores aktuelle netværksdage her på siden, tilmeld dig, og bliv en del af vores Aktive Netværk, hvor du kan høre andre arbejdspladser fortælle om sundhed, arbejdsglæde og trivsel samtidig med, at du modtager ny inspiration til kollegamotion fra Dansk Firmaidrætsforbund.

Har du lyst til, at vi giver et indspark i dit eksisterende netværk? Så inviter os gerne. Eller går du med tanker om at samle et nyt netværk inden for kollegamotion og firmaidræt? Så sparer vi gerne med dig.

Vi ser frem til nogle levende, inspirerende og aktive netværksdage, som sætter spor både lokalt og regionalt rundt på arbejdspladserne.

Trine Kyed
Trine Kyed
Udviklingskonsulent
Vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Skriv til os her el. ring på 4647 3100