Vi dyrker sammenholdet og inviterer til Aktive Netværk

Firmaidrætten inviterer løbende til Aktive Netværk – regionalt,– lokalt og som rullende konferencer. Netværkene henvender sig til alle med interesse for kollegamotion og sundhed. Her mødes uddannede sundhedsambassadører, sundhedsansvarlige, motionsministre, kollegamotionsentusiaster, ildsjæle og andre, som har lyst til at sparre og suge ny viden og erfaringer til sig.

I netværkene har vi fokus på at få delt den gode viden blandt arbejdspladser, der enten er godt i gang – eller som skal til at i gang med kollegamotion og sundhedsarbejdet. Se vores aktuelle netværksdage her på siden, tilmeld dig, og bliv en del af vores Aktive Netværk, hvor du kan høre andre arbejdspladser fortælle om sundhed, arbejdsglæde og trivsel samtidig med, at du modtager ny inspiration til kollegamotion fra Dansk Firmaidrætsforbund.

Har du lyst til, at vi giver et indspark i dit eksisterende netværk? Så inviter os gerne. Eller går du med tanker om at samle et nyt netværk inden for kollegamotion og firmaidræt? Så sparer vi gerne med dig.

Vi ser frem til nogle levende, inspirerende og aktive netværksdage, som sætter spor både lokalt og regionalt rundt på arbejdspladserne.