Hvad er kollegamotion?

Kollegamotion er den samlende og inkluderende aktive pause på arbejdet, hvor vi dyrker motion og styrker sammenholdet, sindet og smilene sammen med vores kolleger på tværs af fag, jobfunktioner, afdelinger og fysisk formåen.

Hvorfor skal vi dyrke kollegamotion?

Kollegamotion giver ganske enkelt god energi mellem kolleger. Vi rykker tættere sammen og får styrket vores indbyrdes relationer, da vi er fælles om noget aktivt, sjovt og meningsfuldt. Erfaringer og studier viser, at vi får lettere ved at tale sammen og bliver mere tilfredse medarbejdere med bedre trivsel, når vi dyrker kollegamotion sammen. 

Effekterne af kollegamotion er ikke til at tage fejl af. Tjek længere nede på siden - eller hent det fulde overblik her eller tryk på EFFEKT-KNAPPEN.

Hvordan gør vi?

Alle kan være med, og vi dyrker kollegamotionen – med eller uden omklædning – før, i eller efter arbejdstiden, og går fra den aktive pause med mere energi, højt humør og giver gerne hinanden en afsluttende high five.

Det er slet ikke så kompliceret. I kan starte med at gå en tur i arbejdstiden eller lave styrketræningsøvelser i reception eller spille en omgang floorball på parkeringspladsen.
Find et fast tidspunkt på dagen eller i løbet af ugen, der passer jer. Få det fortalt og find en ildsjæl, der vil være firstmover og tovholder.

"Ja,ja - det lyder nemt alt det I skriver der, men det kommer aldrig til at ske på min arbejdsplads!"
Den har vi hørt før, men lad os hjælpe dig igang.

Du kan hente inspiration, få konkrete idéer og blive uddannet. Klik rundt på knapperne herunder.

Merete Spangsberg Nielsen
Merete Spangsberg Nielsen
Direktør kollegamotion

Sæt gang i kollegerne - vi har mange events og kampagner