OPVARMNING

Det er vigtigt, at I varme op inden I kaster jer ud i træningsprogrammerne.
Opvarmning sikrer, at kroppens muskler og sener får en øget blodgennemstrømning, så I kan udføre øvelserne bedre. Samtidig minimere I risikoen for skader.

5 MINUTTER

Få et effektivt energiboost i løbet af dagen. Har I 5 min. inden næste møde, eller 5 min. i løbet af dagen, så brug 5 min. på en effektiv aktivering af hele kroppen - og et smil på læben. Progammetvkan I udføre alle steder lige fra mødelokalet til parkeringspladsen – uden brug af rekvisitter. Omklædning er ikke nødvendig.

30 MINUTTER

I løbet af 30 min. kommer I godt rundt i alle kroppens muskelgrupper. Træner I 30 min. to gange om ugen, så vil I hurtigt mærke et større overskud i arbejdsdagen. Programmet på 30 min. bør I udføre et sted med god plads. Fx i et større mødelokale, på lageret eller på parkeringspladsen. Omklædning er en god idé, da I får en del sved på panden.

SPRINT

Tag en hurtig SPRINT - kun 2½ min.
Trænger I til et ekstremt hurtigt energi-fix i løbet af dagen, så vælg en SPRINT.
En SPRINT kan I udføre alle steder på arbejdspladsen - lige fra mødelokalet til parkeringspladsen - uden brug af rekvisitter. Omklædning er ikke nødvendig.

 

15 MINUTTER

Her kommer I rundt i alle kroppens muskelgrupper på kort tid. Brug 15 min. inden fyraften eller 15 min. inden frokost - og fyr den max af.  De 15 minutter er et godt supplement til programmet på 45 min., men I kan også vælge at træne 15 minutter flere gange om ugen.
Omklædning er ikke et must, men en ekstra t-shirt kan være nødvendig.

  • 45 min.
    8 øvelser - 5 runder
    45 min.

45 MINUTTER

I får lidt ømme stænger og trætte arme, men I kommer også godt rundt i alle muskelgrupper og får banket pulsen godt op. Prøv at kombiner de 45 minutter med et program på 15 minutter i løbet af ugen, så når I hurtigt op på de 60 minutter med kollegamotion. Vi anbefaler, at I klæder om, når I skal være aktive i 45 min.

  • Udstrækning
    9 øvelser - 5 til 10 gentagelser
    Udstrækning

UDSTRÆKNING

Trænger I særligt til at styrke arme, skuldre og ryg, så har vi sammensat et program med ni øvelser, der styrker og strækker den del af kroppen. Lav 5 til 10 gentagelser af hver øvelse. Omklædning er absolut ikke nødvendig, og I kan udføre øvelser der, hvor I står og går.