Et webinar om, hvordan du kan skabe en bevægelseskultur på din arbejdsplads med bevægelseskonsulent Linnea Sjöberg og Henrik Stær Grove, Operations Director & partner ved Pentia.    

Det er svært at implementere mere bevægelse i løbet af arbejdsdagen. Det handler om at ændre kulturen på en arbejdsplads, hvilket kan tage tid. Hør hvordan to forskellige arbejdspladser har grebet det an, og lad dig inspirere. 

På Syddansk Universitet har man siden efteråret 2020 arbejdet projektet SDU Bevæger Sig, som har til formål at skabe mere bevægelse for alle medarbejdere. Mød Linnea Sjôberg, der er bevægelseskonsulent på Syddansk Universitet 

Hos Pentia har man brugt gang som et vigtigt værktøj til at skabe mere bevægelse i hverdagen samt en kultur hvor bevægelse og gang er en naturlig del af dagligdagen i virksomheden. Mød Henrik Stær Grove, der er Operations Director & partner ved Pentia.  

På webinaret får du 

  • Konkrete erfaringer med at benytte gåturen som et arbejdsredskab 
  • Indblik i barriererne, og hvordan de to arbejdspladser har håndteret dem 


Hvornår?
 

Tirsdag den 2. maj kl. 9.00-9.45 

Hvad? 

45 minutter gratis online webinar til dig med bevægelseskonsulent Linnea Sjöberg fra SDU og Henrik Stær Grove, Operations Director & partner ved Pentia.

Du får deltager-link tilsendt på den mail, som du tilmelder dig med. 

Hvordan tilmelder jeg mig?: 

Tilmeld dig webinaret ved at klikke på tilmeldingsknappen til højre her på siden. 

Du kommer til en anden side, hvor du skal udfylde en tilmeldingsformular. 


Få flere værktøjer med hjem:
Bliv uddannet anfører og lær, hvordan du sammen med din leder får kollegamotion i gang eller kommer videre, hvis I allerede er startet op. Læs mere om uddannelsen.

Tilmelding Se tilmeldte
  • Dato 2. maj 2023 kl. 09:00 - 09:45
  • Tilmeldingsfrist 2. maj 2023 08:45
  • Sted Online webinar, link for deltagelse får du tilsendt på mail inden start,

Få inspiration fra firmaidrætten i din indbakke et par gange om måneden