• Idræt og motion
  • Arrangementer og stævner
  • Sundhed på arbejdspladsen
  • Foreningsnet

Danskerne tilbydes sundhedstjek på arbejdspladsen

Sundhedsminister Nick Hækkerup har sat 22 millioner kroner i spil for at give medarbejdere på en række arbejdspladser mulighed for at få et forebyggende sundhedstjek. Overskriften for ministeren er et ønske om at mindske uligheden i sundhed, og pengene skal placeres i partnerskaber mellem f.eks. sundhedsudbydere, virksomheder og kommuner. Dansk Firmaidrætsforbund har i over 10 år lavet sundhedstjek og forskellige indsatser, der følger op, på danske arbejdspladser og indbyder nu til nye partnerskaber.  

Sundhedstjek med SundScore

Sundhedstjek med SundScore er et udvidet sundhedstjek, som sætter tal på sundheden på arbejdspladsen ved at måle medarbejdernes sundhed under anonyme og fortrolige omstændigheder. Medarbejderne præsenteres for de personlige resultater og den samlede SundScore, og de får en kort vejledning i livsstil, kost og motion.

Uddannelse til sundhedsambassadør

Trivsel på arbejdspladsen skaber høj medarbejdertilfredshed, lavt sygefravær og et godt image for virksomheden. Ønsker man en sund arbejdsplads, er det afgørende med sundhedsambassadører, der bakker op om den sunde kultur og motiverer til deltagelse i sundhedstiltag.

Sundhedseksperimentarium

Hvor meget sukker er der i en cola? Og hvor meget motion skal der til for at forbrænde den? Kan fokus omkring sundhed på arbejdspladsen blive større? Sundhedseksperimentarium motiverer medarbejderne til at sætte fokus på sundhed gennem konkrete aktiviteter og håndgribelig information. Medarbejderne har blandt andet mulighed for at afprøve forskellige øvelser og teste egen sundhed.

Tilmeld MailMotion

Få daglige gratis motionsøvelser og lækre sunde madopskrifter direkte i din indbakke hver dag!

Firmaidrættens web-tv

Aktivitetsdag

Se alle FTV indslag her